2777
2789
عنوان

ماجرای بهم خوردن نامزدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 8146 بازدید | 183 پست
سلام عزیزم الان ک همه چیز تموم شده اما خواستم یه چیزی بگم بهتر بود اول اینکه کادو رو باز میکردی وقت ...

عزیزم من با حرف هاتون مخالفتی ندارم و راهنمایی شما درسته

من ولی از اینکه چون مامانش گفته بود خیلی ناراحت شدم 

اگه میگفت خودش دوست نداره خیلی خوب اشکال نداشت

ولی میگه مامانم اینطور گفته مامانم اونطور گفته من خیلی بدم اومد خیلی 

بعدشم من از روز اول توافق کرده بودم که اگه میخوای به من زور بگی و بخوای بگی روسری سر کن یا مانتو های بلند بپوش چمیدونم کلا به لباس و پوشش من گیر زیادی بدی من نمیمونم باهات 

چون من دارم کارهام رو انجام میدم و قصد دارم مهاجرت کنم. 

اونجا هم از این خبرا نیست 

و خب اونم قول داد گفت من کوچکترین حرفی نمیزنم در این باره 

اگه از روز اول میگفت نه خب یه جور دیگه میشد همه چی 

چون این مسئله واقعا مهم ترین چیز و تنها چیزی بود که ازش خواستم.

اگه کسی مخالفت می‌کرد حاضر بودم تا آخر عمر مجرد بمونم

اعتقادات فرق داره فرهنگ ها متفاوته و خب من واقعا نمیتونستم یا این کنار بیام 

در هر حال ممنون از وقتی که گذاشتی و سعی کردی که راهنمایی کنی 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
سلام خوندم ماجرا رو. به نظرم همین اول کاری خودتو راحت کردی دمت گرم این مردک و ننش هرروز برات یه ما ...

سلام عزیزم ممنونم

چیکار میکنه مگه این زنه؟ 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ممنونم چیکار میکنه مگه این زنه؟ 

یه ادم حسود و عقده ای 

به همه چیز حسادت میکنه

مسافرت رفتن.خونه خریدن.ماشین خریدن

خونه ما و مادرشوهرم ۱۰۰ متره.مسخرخ میکنه بعد خونخ خودش ۴۰ متره

با خواهرشوهرم قهر بودیم مقصر هم اون بود اومده تو جمع به شوهرم میگه برو با خواهرت حرف بزن هیجکس برات خواهر نمیشه.زن پیدا میشه ولی خواهر پیدا نمیشه

دخترش بیمارستان بود رفتیم عیادت.الان مامان من مریضه دخترش یه زنگ نزد حال مامانمو بپرسه

ما عید رفتیم کیش با حرص به مدرشوهرم گفته میدونی اونا کجا رفتن.پدرشوهرمم الکی گفته نه نمیدونم.گفته رفتن کیش.چرا گذاشتی برن.الان میرن کلی پول خرج میکنن

یه ادم حسود و عقده ای  به همه چیز حسادت میکنه مسافرت رفتن.خونه خریدن.ماشین خریدن خونه ما و م ...

وای یا خدا 

قطع ارتباط کنید با این 

چقد سمیه این

2790
2778
2791
2779
2792