2777
2789
عنوان

ماجرای بهم خوردن نامزدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 8146 بازدید | 183 پست
به هیچ عنوان حتی اگه برگشت قبولش نکن کسیم جلوی روت حرفی زد گفت گیرمیدادی بهش،بگو من چون خودم بهترین ...

واقعا؟؟؟ 

مامانم از همه بدتره میگه این عالی بودو عاشقت بود 

و تقصیر تو بود 

دارم رد میدم بعضی وقتا میزنه به سرم برم برگردم بهش

چون واقعا حس میکنم تقصیر من بوده و من بد بودم و از دستش دادم و ممکنه دیگه ادم خوب نیاد و فلان

خیانتش فقط همون یبار بود خدایی من دیگه تو این یه سال هیچی ندیدم  اونم چون با اون زنه قبل من در ...

همون یه بارررر؟؟؟؟!!!!

نه تورخدا بیاد بازم خیانت کنه

ببین گفتم نمیدونم چطوری به همین راحتی میگی همون یه بار خیانت کرده خیانت خیانته چه یه بار چه ۱۰ بار اون بازم خیانت میکنه انگار خودتم بدت نمیاد غرورت له شه و با همچین ادمی زندگی کنی

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون یه بارررر؟؟؟؟!!!! نه تورخدا بیاد بازم خیانت کنه ببین گفتم نمیدونم چطوری به همین راحتی میگی هم ...

ن میگم یعنی دیگه تکرار نکرد 

گفتم بگم اینو ک کامل بدونین 

اگه بدم نمیومد ک میموندم باهاش!!! ولی نموندم چون همین الانم یه پیام بدم اون از خداشه و برمیگرده ولی ندادم 

18 اون 29

فاصله سنیتونم که زیاده .....

فقط اینو بگم که به هیچ عنوان برنگرد این آدم به درد زندگی نمیخوره اگه الان اون چند تا اخلاق بدشو میبینی و میگی اخلاق خوبم داره مطمئن باش خود واقعیشو بعد ازدواج نشون میده همش همین نیس......

خداروشکر  که عقد نکرده بودید و شخصیت واقعی اش نمایان شد

اتفاقا خوش شانس بودی عزیزم 

از صمیم قلب آرزو میکنم که ازدواج موفق و سرشار از عشق و تفاهم و پایداری در انتظارت باشه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
واقعا؟؟؟  مامانم از همه بدتره میگه این عالی بودو عاشقت بود  و تقصیر تو بود  دارم ر ...

بزار بامثال بهت بگم

دوست من یه رل داشت که فامیل خیلی دور بود

خیانت و مشروب و اینانداشت ولی اخلاقش خوب نبود معلوم بودتوخانوادشون دست بزن دارن،کثیف بودن و خیلی چیزای دیگه

البته دوست من همین حرف تورومیزد که خوبیاش زیاده ولی واقعا بدیاشم زیادبود،طوری که دوستم قهرمیکرد براش دعامینوشت که برگرده ببین دیگه چه ادمی بود

دوستمم دوسش داشت هرموقع باهاش قهرمیکرد کل خانوادش میگفتن این عاشقته این کارونکن و فلان

خلاصه بعد۵سال رابطه دوستم بهم زد،خیلی اذیت شد ولی الان باینفردوسته از خانواده سرشناس،باکلاس،مودب،بااخلاق

این پسر چیزی کم نداره واقعا ازهرنظر،دوستم به عمرش فکرنمیکردباهمچین پسری اشناشه

تصمیمشون اینه پسره ازمون وکالتشو بده بعد بیادخواستگاری

اصل حرفم اینه،یه وقتایی باید سنگو بندازی زمین تاطلا گیرت بیاد

به خودت ارزش قائل باش بزار بهترینا توزندگی برات اتفاق بیفته

خودت و پسره چندسالتونه

خودم 25 اون 27

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

آفرین به دختر شجاعی مثل تو..

کاش همه دخترا مثل تو آگاه باشن و مردای بچه ننه رو به موقع بشناسن و بزنن تو دهنشون....باید اون پستتو قاب گرفت زد سر در نی نی سایت( که نوشتی تو اگه مرد بودی نمیزاشتی ننت واسه همه کارات تصمیم بگیره...)

اییی اسی خوبش کردی افرین ماشالله ب جسارتت خوب کردی جسارت خوبی داشتی برو خداتو شکر کن صدقه بنداز کن راحت شدی از دستش😐💔 بخدا راحت شدی یدونه دیونه اینجوری می‌شناختم ببین اینجور آدما وقتی اذدواج میکنن صد برابر بدتر میشن به همه چیز گیر میدن مریض هستن اصلا

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
آفرین به دختر شجاعی مثل تو.. کاش همه دخترا مثل تو آگاه باشن و مردای بچه ننه رو به موقع بشناسن و بزن ...

مرسی عزیز دلم ایشالا یه روزی همه بفهمن که این مردا درست بشو نیستن فکر نکنن ازدواج کنه درست میشه 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
اییی اسی خوبش کردی افرین ماشالله ب جسارتت خوب کردی جسارت خوبی داشتی برو خداتو شکر کن صدقه بنداز کن ر ...

هعی چی بگم والا 

ولی اول که کتکم زد خیلی ناراحت شوم و ازش بدم اومد و وقتی زنگ زد با وقاحت تمام فکر کرد بی صاحاب شدم که این حرفا رو بارم کنه فهمیدم چقد حالم ازش بهم میخوره 

هعی چی بگم والا  ولی اول که کتکم زد خیلی ناراحت شوم و ازش بدم اومد و وقتی زنگ زد با وقاحت تمام ...

خوب کردی بابا لیاقتت رو نداشت😂🤞🏻

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

سلام عزیزم الان ک همه چیز تموم شده اما خواستم یه چیزی بگم

بهتر بود اول اینکه کادو رو باز میکردی وقتی خوشت نیمد زنگ میزدی مادرشوهرت و میگفتی مامان جان من حقیقتا چون رنگ نارنجی دوست ندارم اگر ممکنه عوض کنید سفید باشه بهتره یا اینکه خودم برم انتخاب کنم.

دوم اینکه اگر با ملایمت اینو میگفتی هم ب شوهرت هم ب مادرش شاید سر این ب توافق می رسیدید یک مانتوی زیبا پوشیده بپوشی ک به چادر نیاز نباشه 

و اینکه خب شما اول تو ماشین خیلی به مادرش بی احترامی کردی و گفتی پیر زن و دخالت کن و این حرفا...درحالی ک اون بنده خدا با کادو فرستاده دم منزل و تو فرصت نظر دادن داشتی و به هر حال بهش خیلی بی احترامی کردی 

هرچند ک اونم واکنش خیلی بدی نشون داد و هرچند ک تو بهم زدی و اونم آخرش بی احترامی کرد

اینو گفتم ک انشاءالله توی رابطه بعدیت شاید ب کارت بیاد.

وقتی دو نفر ازدواج میکنن لزوما اعتقاداتشون صد در صد یکی نیست.بالا پایین میشه.باید باهم کنار بیان تا به نقطه مشترک برسن.هم اون و هم شما.اینم جز با آرامش و درخواست محترمانه و صبر حل نمی شه.خب ممکنه دوست داشته باشی اما مهم باشه براش یکم پوشیده تر باشی.توام میتونی  طبق سلیقه ت یک مقدار پوشیده تر بپوشی ک رضایت اونم باشه.همینطور ک تو اینجوری کنی از اونم تقاضا میکنی تو خیلی مسائل دیگ با شما راه بیاد. تو اگر خالصانه بی منت و اذیت این کارو کنی شککک نکن اونم به تو نگاه میکنه. اما اگر با لجبازی ک ناراحتی و اذیت و منت کوتاه بیای هیج حاصلی نداره.

خلاصه زندگی مشترک یعنی توافق سر اختلافات.نمیشه همه ۱۰۰ درصد راه خودشونو برن.

انشاءالله رابطه ی موفق تری برات هست.فقط اینم در نظر داشته باش در شدید ترین دعوا ها حتی اگر میخوای تموم کنی به خانواده طرفت اصلا توهین نکن.چون هم بهش اجازه اون به خانوادت توهین کنه و هم شخصیت شما انقدر بالاست ک به خانواده و مادر و پدر کسی توهین نکنید.

سلام خوندم ماجرا رو.

به نظرم همین اول کاری خودتو راحت کردی دمت گرم

این مردک و ننش هرروز برات یه ماجرا داشتن وگرنه

سنت هم خوبه به خاطر این عاقلانه رفتار کردی

حالا مشکل اصلی من خاله شوهرمه.گوه خوری  زیاد میکنه

البته دیگع ادم حسابش نمیکنیم.

پدرشوهرمم گفته به هیچ مناسبتی حق نداری بری خونه اون 

2790
2778
2791
2779
2792