2777
2789
عنوان

خدا

56 بازدید | 8 پست

خدا جون دیگه دوستت ندارم هرچقد میخای عذابم بده خسته نباشی نمیخامم منو دوست داشته باشی من نمیخام زندگی کنم ولی مجبورم تاروزی ک بمیرم اصلنم حوصله خودکشیم ندارم هروقت خاسی جونمو بگیر چون هیچی برام مهم نیس 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا با خداقهرمیکنی به خدا زندگی بدون خدامفتم نمی ارزه .کل دنیاروداشته باشی خدانباشه مفتشم زیادیه

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

مشکلت چیه ؟منم مثل تو خیلی خستم 

یکی دوتا ک نیس تو دوره ای ک حتی ادمای فقیر هم وسایل ساده زندگی دارن تو خونه ای زندگی میکنم ک شبیه انباریه شایدم بدتر یخچالو تلویزیون واسه ۲۳ ساال پیشه هیچ امکانات دیگ نداریم تو خونه بابام از بچگی معتاد بود و از بچگی گشنگی کشیدم از استرس معدم خراب شده و سو تغذیه شدم معدم مشکل داره از یه طرفم مشکل روانی پیدا کردم وسواس فکری ک حالمو بد میکنه حتی تصورشم سخته بخاطر مشکلاتم کسی ک دوستش داشتمم ولم کردبا بی رحمی افسرده شدم حالا فقط دلم میخاد یه جایی باشه ببرن منو اونجا بخابم تا اینکه دنیا ب اخر برسه این فقط گوشه ای از مشکلاتم بود دیگ دعواهای هرروز پدر مادر حرفای مردم ..... اینا هیچی این وسکاس رو مخمه 

یکی دوتا ک نیس تو دوره ای ک حتی ادمای فقیر هم وسایل ساده زندگی دارن تو خونه ای زندگی میکنم ک شبیه ان ...

قربون خدا برم از ما انتظار چقدر صبر و داره😭😭😭

منم سختی کشیدم زیاد

وقتی به هم سنای خودم نگاه میکنم میبینم بخاطر چیزای کوچیک چقدر غصه میخورن با خودم میگم شاید اینا بنده های خدا هستن که خدا انقدر نازشونو میکشه ما هیچی براش نیستیم که دردامون انقدر بزرگه دیگه سر شدیم 

خدایا نزار باورمون بهت خراب بشه شکستامونو جبران کنه صبر کردنم حدی داره😭💔

برات از خدا میخوام تمام شکستاتو برات جبران کنه طوری که اصلا یادت نیاد غماتو برای هر روزت شکر کنی و اشک ذوق بریزی💔🙂

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲
قربون خدا برم از ما انتظار چقدر صبر و داره😭😭😭 منم سختی کشیدم زیاد وقتی به هم سنای خودم نگاه میک ...

هیچ وقت جبران نمیشه من دیگه ن بدنم درست میشه ن ۲۲ سال عمرم حتی خودم ک هیچی مامانم تموم زندگیش نابود شد الانم ک این وسواس اومد سراغم یعنی بابام ازش خیر ک نرسید بهم تازه کلی مرضم ازش بهم رسید فقط میگذرونیم ک بره 

هیچ وقت جبران نمیشه من دیگه ن بدنم درست میشه ن ۲۲ سال عمرم حتی خودم ک هیچی مامانم تموم زندگیش نابود ...

الهی بگردم💔😞ولی باز از آیندت خبر نداری از کجا معلوم شاید معجزه شد ..

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲