2777
2789
عنوان

خاستگاری

166 بازدید | 15 پست

بچه ها امروز رفتیم دکتر اونجا ی زنه خاستگاری کرد بعد شماره مامانم گرف منم عاشق پسرخالمم خالمم با اینکه میدونه همش میگ زنگ زدن بگید بیایین ببینیم چطورن اگ خوب بود برو نمون پسره ۲۹ سالشه و من ۱۷ نمدونم چ کنم آخه من دلم گیره چیکارکنم پسرخالم ک دوسش دارم ۱۷ سالشه ب اونم گفت خالم من الکی بهونه کردم گفتم میانه این من میانه ای دوست ندارم بدن اخلاقشون  بعد پسرخالم گفته بود ک چرا میانه اییا خعلی خوبن من چن تا رفیق دارم اخلاقاشون خوبه اصن بد نیسن 😚😑من داغونم از اینکه شک داشم پسرخالم دوسم داره یان حس مکنم با این حرفش راضیه ک برم 🤥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخی میکنی دیگ؟؟۱۷سالته تو خیابون یه زن دیدت و خاستگاری کرده و تو هم داری بهش فک میکنی از اون طرفم خالت گفته برو و نمون؟؟؟

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی

ازدواج مردی که به ثبات شخصیتی و عقلی رسیده با کسی که هفت هشت سال دیگه مونده تا به ثبات برسه به نظرت چقدر می تونه درست باشه؟ 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…