2777
2789
عنوان

خاستگاری

166 بازدید | 15 پست

بچه ها امروز رفتیم دکتر اونجا ی زنه خاستگاری کرد بعد شماره مامانم گرف منم عاشق پسرخالمم خالمم با اینکه میدونه همش میگ زنگ زدن بگید بیایین ببینیم چطورن اگ خوب بود برو نمون پسره ۲۹ سالشه و من ۱۷ نمدونم چ کنم آخه من دلم گیره چیکارکنم پسرخالم ک دوسش دارم ۱۷ سالشه ب اونم گفت خالم من الکی بهونه کردم گفتم میانه این من میانه ای دوست ندارم بدن اخلاقشون  بعد پسرخالم گفته بود ک چرا میانه اییا خعلی خوبن من چن تا رفیق دارم اخلاقاشون خوبه اصن بد نیسن 😚😑من داغونم از اینکه شک داشم پسرخالم دوسم داره یان حس مکنم با این حرفش راضیه ک برم 🤥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوخی میکنی دیگ؟؟۱۷سالته تو خیابون یه زن دیدت و خاستگاری کرده و تو هم داری بهش فک میکنی از اون طرفم خالت گفته برو و نمون؟؟؟

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی

ازدواج مردی که به ثبات شخصیتی و عقلی رسیده با کسی که هفت هشت سال دیگه مونده تا به ثبات برسه به نظرت چقدر می تونه درست باشه؟ 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…