2777
2789

داریم جدا میشیم به شوهرم با اکانت فیک مردونه پیام دادم و الکی حرف و باز کردم و چون ورزشکاره درمورد ورزش ازش سوال پرسیدم بعد یکم حرف زدیم الکی گفتم مادرم فوت شده ب خاطر روحیه ام میخوام برم سمت ورزش گفت اره برو استاد خوب پیدا کن گف از مجردی کیف کن گفتم نه تنهایی بدبختیه گفت نه مجرد خوشبخته رو ابراس

گفتم الان که مادرم نیس دوس دارم متاهل باشم ولی موقعیت ندارم

گفت ی شیر حلال خورده پیدا کن ک اهل زندگی باشه برید سر زندگی نه که دو رو باشه بعد ی سال بگ خدافظ

گفتم آخه کو دختر سالم نیست ک 

بعدم چون یکیو دوس داشتم ولم کرد نرفتم سمت دختر 

گف برو ولی حساب شده

گفتم شما چی متاهلی گفت نه متاهل نیستم 

گفتم پس خودتم عشق کن گفت اره زندگیمو میکنم

بچه ها دوس دارم برگردیم بهم اما شوهرم حتی سراغمو نمیگیره دیگ

میخواستم یکم حرف بزنیم ک گفت متاهل نیستم دلم ریخت😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی داری طلاق میگیری این امتحان کردنا چیه دیگه

بیخیال

جلسات مشاوره بیشتر برید

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

خودشو طلاق گرفته دیده

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

خب ببین ممکنه دلش خواسته باشه دروغ بگه نه اینکه از زندگی متاهلی با شما ناراحته و این مشکلی نداره

اما اگه حالتون رو نمیپرسه خب خیلی کار اشتباهی می‌کنه هر چند من نمی‌دونم چه اتفاقی لینتون افتاده اما با عجله تصمیم نگیرید ، صبر کنین قدم اول برای برگشت رو شوهرتون برداره ، شما هم رد نکنین