2777
2789
عنوان

به شوهرم با پیج فیک پیام دادم بیاید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 30 پست
خب ببین ممکنه دلش خواسته باشه دروغ بگه نه اینکه از زندگی متاهلی با شما ناراحته و این مشکلی نداره ام ...

خب وقتی دوماه گذشته و هیچ پیامی نداده زنگ نزده یعنی نمیخواد قدم برداره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیفهمه منم چون اکانت مردونه اس با پروفایل مرد و دوکا فالور

میفهمن بابا خنگ که نیستن چرا باید همون موقع که در شرف جدایی هستین یک مرد با دو کا فالور بیخودی بهش پیام بده که تو متاهلی یا فلان؟ خودشم اینقدر تابلو 

فهمیده شک نکن

میفهمن بابا خنگ که نیستن چرا باید همون موقع که در شرف جدایی هستین یک مرد با دو کا فالور بیخودی بهش پ ...

کجاش تابلوئه وقتی دوتا پسر باهم درمورد ورزش حرف زدن 

بعدم اگر می‌فهمید منم طولش میداد بیشتر حرف میزد

کجاش تابلوئه وقتی دوتا پسر باهم درمورد ورزش حرف زدن  بعدم اگر می‌فهمید منم طولش میداد بیشتر حر ...

نمیدونم من که خوندم متنتو با سوال جوابات خیلی تابلو بود که خودتی مردا خنگ نیستن سریع تشخیص میدن فیک و غیر فیکو 

پس اگر فهمیده باشه بهتره ادامه ندم دیگ

ببین کلا نمیشه سر از کار و احساس مردا در آورد اونا تودارن منطقی ترن احساساتشونو لو نمیدن با فیکو و اینا نمیشه فهمید چی توی سرشون میگذره بهتره با این راه های چیپ فیک و ... امتحانش نکنی واسطه کن یکی رو چه میدونم برادری دوست قابل اعتمادی  ازش بپرسه مستقیم که هنوز دلش باهاته یا نه 

بخدا روانی شدم هیچ کاری ازم برنمیاد هیچ راهی پیدا نمیکنمم

اگه دوسش داری برو مشاوره یا روانشناس خوب میتونه کمک کنه راهکار بده،  علت کتک زدن و عصبی بودنشو باید پیدا کنی ، شاید ریشه در کودکیش داره شاید پدرش مادرشو کتک میزده این یاد گرفته و....