2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه روز میگن امواج رو جذب میکنه یه روز میگن انرژی منفی داره هر روز یه چیز میدن به خوردمون

تازه من شنیدم که واسه چشم زخم‌خوبه😕😕

نمی بینی به ایران باز هم طاغوت برگردد / تجاوزکار می بایست با تابوت برگردد 🇮🇷

نمیدونم منم دارم چندتایی

مام زیاد داریم،الان نمیدونم‌همه‌رو بندازم دور یا نه

عزیز دل

هر خری هر چیزی گفت رو نباید باور کرد 

انرژی مثبت و منفی و خنثی و باقی چرندیات وجود نداره 

اون چشم‌زخمی هم که گفتی، اونم وجود نداره 

خرافاتی نباش 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
عزیز دل هر خری هر چیزی گفت رو نباید باور کرد  انرژی مثبت و منفی و خنثی و باقی چرندیات وجود ند ...

چون تو راجبش اطلاع نداری و تجربه نکردی یعنی وجودنداره؟

چون تو راجبش اطلاع نداری و تجربه نکردی یعنی وجودنداره؟

شما هر چیزی رو تجربه می‌کنی؟ 

برای مثال، حتما باید یک دستت و یک پات رو قطع کنن تا متوجه بشی نداشتن دست و پا عذاب آوره؟ 

نمی‌تونی اندازه یک نخود قبلش فکر کنی؟ 

هر چقدر می‌خواید به انرژی مثبت و منفی کائنات و حس ششم و هفتم و چاکرا ناف و زیر ناف ور برین، بازم چرندی بیش نیست و «خرافاته»! 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
شما هر چیزی رو تجربه می‌کنی؟  برای مثال، حتما باید یک دستت و یک پات رو قطع کنن تا متوجه بشی ند ...

در مورد چشم زخم حدیث هم وجود داره یکیش: چشم زخم شتر را در دیگ و مرد را در قبر قرار میدهد، اندازه یه نخود عقل نداری حتی تجربه اطرافیان خودت،کاربرای این سایتم نشنیدی؟ احادیثشم نخوندی؟ آیه و ان یکاد هم‌نمیدونی برااین نازل شد که کافرا قرآن خوندن پیامبر که اونقدر زیبا تلاوتش میکردو چشم‌نزنن؟