2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاء الله که فردا بی بی چکت مثبت شه منم فردا موعدمه دوماهه سه 4روز قبل پریود خونریزی دارم ولی در حد یکی دوروز اقدام نیستم ولی جلوگیری سفت و سخت نداریم و طبیعیه شاید منم بزنم فردا پس فردا اگر مامان شدی برامنم دعا کن همه چی به خیر بگذره چه باشم چه نباشم بعد پسرم 3تا سقط داشتم 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

ان شاء الله که فردا بی بی چکت مثبت شه منم فردا موعدمه دوماهه سه 4روز قبل پریود خونریزی دارم ولی در ح ...

انشالله مثبت بشه عزیزدلم من از ته دلم برا تو دعا میکنم توام از ته دلت برای من🥲میگن دعا در حق همدیگه میگیره

انشالله مثبت بشه عزیزدلم من از ته دلم برا تو دعا میکنم توام از ته دلت برای من🥲میگن دعا در حق همدیگه ...

باشه عزیزم حتما ازت ممنونم خیلی دلم می خواد ی بار دیگه مامان شم هم به خاطر بچه م که تنهاس و فقط خدا می دونه چجوری وقتی ی بچه می بینه دلش ضعف میره هم به خاطر خودم که این همه اذیت  شدم حالا حرفای بقیه بماند شاید دلسوزی باشه ولی دل آدم می‌شکنه

منم دوسدارم این حسو برای اولین بار تجربه کنم😔

ان شاء الله که هردومون به آرزمون برسیم بچه هامون هم سن میشن اگر بشه