عزیزانی که سگ نگهداری می کنید و اعتقادی به نجاست ندارید!!!باشه خودتون میدونید،اما اگر با دستی که سگ رو لمس کردید و اومدید تو فروشگاه لباس و میوه فروشی و دستتون به چیزی خوردو من برش داشتم نمیگذرم ازتون تا قیامت ببینمتون...
علاوه بر نجاست که واقعا دارم میبینم دستشون به همه اعضای بدن سگ میخوره(تصور کن خودت چی میگم)و باز میا ...
عزیزم یه کامنت رو واقعا لازمنیست برای همه تو تاپیکت کپی پیست کنی
کامنت قبلیم رو لایک زدی این متنت رو دیدم .... کافیه دیگه
به نظرم اینحرفها بیشتر به وسواس شبیه هست
بازمخود دانی ....
بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴
نه واسه آروم کردن دلت نگفتم شما هم منظور منو بد برداشت کردین .از لحاظ شرعی گفتم اینکه تا با چشم خود ...
منم فرض رو براین میذارم ولی اینم تصور کن دست زده باشن ،بابا نجسه این حیوون، من از پاسخگو شرعی پرسیدم فرض رو میذارم بر اینکه دست نزده این بیماری که منتقل میشه رو این انگلایی که داره رو آخه کجای دلمون بذاریم
کتاب وسواس از آیت الله مظاهری و بخون ببین چطور همه چیز و آسون گرفته تأکیدش هم اینه تاعین نجا ...
شما هم بخون در مورد انتقال بیماری از این حیوون رو شاید مثل من حلال نکنی کسایی رو بی اعتنا به این موضوع تو رستوران تو پارک تو فروشگاه همه جا باهمین نجاست و آلودگی میان
عزیزم یه کامنت رو واقعا لازمنیست برای همه تو تاپیکت کپی پیست کنی کامنت قبلیم رو لایک زدی این متنت ...
ممنونم از نظرتون،شما حساس نباش ان شاءالله سلامت باشی و بعدها به دردهایی که نمیدونی از کجاست مبتلا نشی،من هم حساس می مونم و واقعا نمیگذرم از این همه رفتارهای غیرانسانی