2777
2789
عنوان

حق الناس

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 61 پست
والا من راضیم‌به اینکه پی پی سگشون و جمع کنن از تو خیابون ! بگذریم تهران که اصلا خیابوناش نظافتش زی ...

الهی....واقعا من حرص خوردم الان باهمین کامنت شما،آخه این رسمش نیست بخدا

اگه واسه آروم کردن دلم‌گفتی ممنونم،ولی اگه خواستی توجیه کنی واقعا متاسفم.  علاوه بر نجاست که و ...

نه واسه آروم کردن دلت نگفتم شما هم منظور منو بد برداشت

کردین .از لحاظ شرعی گفتم اینکه تا با چشم خودت ندیدی

چیزی نجس نشده محکوم به طهارت 

مثلا بری فروشگاه از کجا میدونی چیزی که شما ورداشتین

نجس یا واسه موارد دیگه.

اوناکه به تک تک چیزا دست نمیزنن

تو بیایی بهار می آید و دستانم شکوفه می دهند ناغافل💚❤💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب وسواس از آیت الله مظاهری و بخون 

ببین چطور همه چیز و آسون گرفته

تأکیدش هم اینه تاعین نجاست و نبینی نباید اعتنا کنی

یکی ازش پرسید روزهای برفی و بارونی سگ ها از کوچه و خیابون رد میشن و خیس همه جا حکمش چیه گفتن

محکوم به طهارتن

اسی منم متنفرم از سگ بازی و سگ بازها. ولی اینجوری که از دیدن نجاست مطمئن نباشی حکم بر پاک بودنه

علاوه بر نجاست که واقعا دارم میبینم دستشون به همه اعضای بدن سگ میخوره(تصور کن خودت چی میگم)و باز میان لباس و میوه و هزارتا وسیله رو لمس میکنن 

میدونی چند نوع بیماری منتقل میشه از این حیوون! آخه آدم درداشو هموطناش که شیعه هستن نفهمن کی بفهمه

اسی این وسواسه که داری ... خیلیا هم اینجا بهت حکم شرعی شو گفتن که ظاهرا اصلا نجس نیست

علاوه بر نجاست که واقعا دارم میبینم دستشون به همه اعضای بدن سگ میخوره(تصور کن خودت چی میگم)و باز میان لباس و میوه و هزارتا وسیله رو لمس میکنن 

میدونی چند نوع بیماری منتقل میشه از این حیوون! آخه آدم درداشو هموطناش که شیعه هستن نفهمن کی بفهمه

دلیل نجس بودن سگ خیلی واضحه خودشو با لیس زدن طهارت میده 🤮🤮 کلی انگل تو بزاقش هست 

آخ خدا دیگه نگو اون خانم و سگش میان جلو چشمم که لیس میزد و همچنان تو بغلش میچسبوند خودشو بهش😭

علاوه بر نجاست که واقعا دارم میبینم دستشون به همه اعضای بدن سگ میخوره(تصور کن خودت چی میگم)و باز میا ...

عزیزم چرا این پست و داری واسه هم تکرار میکنی

بیخیال باش حکمش و بالا بهت گفتم

علاوه بر نجاست که واقعا دارم میبینم دستشون به همه اعضای بدن سگ میخوره(تصور کن خودت چی میگم)و باز میا ...

عزیزم یه کامنت رو واقعا لازم‌نیست برای همه تو تاپیکت کپی پیست کنی

کامنت قبلیم رو لایک زدی این متنت رو دیدم .... کافیه دیگه

به نظرم این‌حرفها بیشتر به وسواس شبیه هست

بازم‌خود دانی ....

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

نه واسه آروم کردن دلت نگفتم شما هم منظور منو بد برداشت کردین .از لحاظ شرعی گفتم اینکه تا با چشم خود ...

منم فرض رو براین میذارم ولی اینم تصور کن دست زده باشن ،بابا نجسه این حیوون، من از پاسخگو شرعی پرسیدم فرض رو میذارم بر اینکه دست نزده این بیماری که منتقل میشه رو این انگلایی که داره رو آخه کجای دلمون بذاریم 

کتاب وسواس از آیت الله مظاهری و بخون  ببین چطور همه چیز و آسون گرفته تأکیدش هم اینه تاعین نجا ...

شما هم بخون در مورد انتقال بیماری از این حیوون رو شاید مثل من حلال نکنی کسایی رو بی اعتنا به این موضوع تو رستوران تو پارک تو فروشگاه همه جا باهمین نجاست و آلودگی میان

منم فرض رو براین میذارم ولی اینم تصور کن دست زده باشن ،بابا نجسه این حیوون، من از پاسخگو شرعی پرسیدم ...

بله سگ نجس هستن بیماری هم انتقال میدن ولی نه اینطور

که شما میگین .بدجور رفتی تو بهرش اینطور اذیت میشی

عزیزم چرا این پست و داری واسه هم تکرار میکنی بیخیال باش حکمش و بالا بهت گفتم

تکرار میکنم چون تکراریه بعضی صحبتا،انقدر تحقیق کردم که این پستو بااین حجم عصبانیت گذاشتم

شما هم بخون در مورد انتقال بیماری از این حیوون رو شاید مثل من حلال نکنی کسایی رو بی اعتنا به این موض ...

من بی اطلاع نیستم ولی خودم و اذیت نمیکنم

درست نیست از کاه کوه بسازیم

عزیزم یه کامنت رو واقعا لازم‌نیست برای همه تو تاپیکت کپی پیست کنی کامنت قبلیم رو لایک زدی این متنت ...

ممنونم از نظرتون،شما حساس نباش ان شاءالله سلامت باشی و بعدها به دردهایی که نمیدونی از کجاست مبتلا نشی،من هم حساس می مونم و واقعا نمیگذرم از این همه رفتارهای غیرانسانی

تکرار میکنم چون تکراریه بعضی صحبتا،انقدر تحقیق کردم که این پستو بااین حجم عصبانیت گذاشتم

عزیزم نیازی به تحقیق و بررسی نیستی همه میدونن سگ و گربه و خوک نجسن و عامل انتقال بیماری ولی وقتی باهاشون 

ارتباط نداریم چیزی نمیشه واسطه ها هم صد دردصدی 

بیماری و انتقال نمیدن