2777
2789
عنوان

حق الناس

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 61 پست

نجاست تا دو واسطه بیشتر نیست

اونم باید خیلی خیس باشه

عزیزم تا چیزی و ندیدی

حکم نجاست و نداره 

وحق الناس نیست

تو بیایی بهار می آید و دستانم شکوفه می دهند ناغافل💚❤💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم نجاست سگ اینطوری منتقل بشه ها. پاکه نجس نیست اما از نظر بیماری منتقل میشه بله! ولی منم خوش ...

سگ نجسه.... و عین نجاسته ولی اگه خشک باشه نجاست منتقل نمیشه فکر کنم 

دیگه آرمی نیستم دوستان🙃                                                             هـر ڪسـے با هر شهیدی خو گـرفت                                                    روز محـشر  آبرو از او گـرفت                                       تا سر به بدن باشد چادرم کفن باشد✋🏻❤️ 
فک نکنم نجاست سگ اینطوری منتقل بشه ها. پاکه نجس نیست اما از نظر بیماری منتقل میشه بله! ولی منم خوش ...

والا من راضیم‌به اینکه پی پی سگشون و جمع کنن از تو خیابون !

بگذریم تهران که اصلا خیابوناش نظافتش زیر صفره‌.......

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

باید فکر همه چیو بکنیم‌یعنی!!!! آخه چقدر خدا نشناسید بعضیاتون

اسی این وسواسه که داری ...

خیلیا هم اینجا بهت حکم شرعی شو گفتن که ظاهرا اصلا نجس نیست

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

نه اطلاعاتت اشتباهه منتقل میشه

عه... من دو جور شنیدم یجا میگفت منتقل میشه یکی دیگه یه جا گفت منتقل نمیشه

دیگه آرمی نیستم دوستان🙃                                                             هـر ڪسـے با هر شهیدی خو گـرفت                                                    روز محـشر  آبرو از او گـرفت                                       تا سر به بدن باشد چادرم کفن باشد✋🏻❤️ 
اسی این وسواسه که داری ... خیلیا هم اینجا بهت حکم شرعی شو گفتن که ظاهرا اصلا نجس نیست

اولین باره میشنوم سگ نجس نیس😂😂

تو همین نت بزن میفهمی به حرف مردم نیس که

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏
اولین باره میشنوم سگ نجس نیس😂😂 تو همین نت بزن میفهمی به حرف مردم نیس که

من نجس قبول ندارم (سالیان سال نگهبان خونه و مزرعه و .... بوده)

ولی الان تو این‌کامنتم سگ رو نگفتم

حکم دست زدن به لباس ها رو گفتم

قبل از تمسخر بهتره درست بخونی ....

عزیزم کلا لباسو میخری بشور  چون پرو میکنن دستاتم از بیرون میری خونه بشور  تمام سختش نک ...

عزیز دل میدونی چند نوع بیماری منتقل میشه از این حیوون! آخه آدم درداشو هموطناش که شیعه هستن نفهمن کی بفهمه!

مگه نجاست با خیس بودن دست انتقال پیدا نمیکنه ؟؟

علاوه بر نجاست که واقعا دارم میبینم دستشون به همه اعضای بدن سگ میخوره(تصور کن خودت چی میگم)و باز میان لباس و میوه و هزارتا وسیله رو لمس میکنن 

میدونی چند نوع بیماری منتقل میشه از این حیوون! آخه آدم درداشو هموطناش که شیعه هستن نفهمن کی بفهمه!

نجاست تا دو واسطه بیشتر نیست اونم باید خیلی خیس باشه عزیزم تا چیزی و ندیدی حکم نجاست و نداره  ...

اگه واسه آروم کردن دلم‌گفتی ممنونم،ولی اگه خواستی توجیه کنی واقعا متاسفم. 

علاوه بر نجاست که واقعا دارم میبینم دستشون به همه اعضای بدن سگ میخوره(تصور کن خودت چی میگم)و باز میان لباس و میوه و هزارتا وسیله رو لمس میکنن 

میدونی چند نوع بیماری منتقل میشه از این حیوون! آخه آدم درداشو هموطناش که شیعه هستن نفهمن کی بفهمه