عزیزانی که سگ نگهداری می کنید و اعتقادی به نجاست ندارید!!!باشه خودتون میدونید،اما اگر با دستی که سگ رو لمس کردید و اومدید تو فروشگاه لباس و میوه فروشی و دستتون به چیزی خوردو من برش داشتم نمیگذرم ازتون تا قیامت ببینمتون...
فک نکنم نجاست سگ اینطوری منتقل بشه ها. پاکه نجس نیست اما از نظر بیماری منتقل میشه بله! ولی منم خوش ...
والا من راضیمبه اینکه پی پی سگشون و جمع کنن از تو خیابون !
بگذریم تهران که اصلا خیابوناش نظافتش زیر صفره.......
بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴
باید فکر همه چیو بکنیمیعنی!!!! آخه چقدر خدا نشناسید بعضیاتون
اسی این وسواسه که داری ...
خیلیا هم اینجا بهت حکم شرعی شو گفتن که ظاهرا اصلا نجس نیست
بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴
اولین باره میشنوم سگ نجس نیس😂😂 تو همین نت بزن میفهمی به حرف مردم نیس که
من نجس قبول ندارم (سالیان سال نگهبان خونه و مزرعه و .... بوده)
ولی الان تو اینکامنتم سگ رو نگفتم
حکم دست زدن به لباس ها رو گفتم
قبل از تمسخر بهتره درست بخونی ....