2777
2789
عنوان

حق الناس

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 61 پست
من بی اطلاع نیستم ولی خودم و اذیت نمیکنم درست نیست از کاه کوه بسازیم

خداروشکر بی اطلاع نیستین

جدیدا آخه چرا همه چیز کاه شده؟بدبختی اینِ یه عده معتقدن کوه سازا زیاد شدن 

عزیزم نیازی به تحقیق و بررسی نیستی همه میدونن سگ و گربه و خوک نجسن و عامل انتقال بیماری ولی وقتی باه ...

حرفی ندارم خیلی راحت کنار میاین خوبه ،من نمیتونم نادیده بگیرم خانم دستش عذرمیخوام خیلی، آلت سگو لمس کرده بیاد به چیزی دست بزنهو من بگم من ندیدم یا برم باخیال اینکه به این لباس میخوره که کسی دستش نزده باشه خرید کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نیازی به تحقیق و بررسی نیستی همه میدونن سگ و گربه و خوک نجسن و عامل انتقال بیماری ولی وقتی باه ...

خیلی با حوصله ای 

توضیحاتتون از نظر شرع هم خوندم ولی اونموقع نشد لایک‌کنم

👍👌

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

خداروشکر بی اطلاع نیستین جدیدا آخه چرا همه چیز کاه شده؟بدبختی اینِ یه عده معتقدن کوه سازا زیاد شدن& ...

سخت نگیر گلم 

وسواس خوب نیست الان شما روح و ،روانت بهم ریخته 

بهتره مثل  عموم مردم باشی تا زندگی راحتی داشته باشی

تو بیایی بهار می آید و دستانم شکوفه می دهند ناغافل💚❤💚

ممنونم از نظرتون،شما حساس نباش ان شاءالله سلامت باشی و بعدها به دردهایی که نمیدونی از کجاست مبتلا نش ...

باشه نگذر شما

و به منم اینطوری نگو ....... ممنون میشم ریپلای نزنی دیگه

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

خیلی با حوصله ای  توضیحاتتون از نظر شرع هم خوندم ولی اونموقع نشد لایک‌کنم 👍👌

ممنونم گلم ♥

کاش توضیحاتم براش مؤثر واقع بشن 

استارتر خیلی اذیته

ممنونم گلم ♥ کاش توضیحاتم براش مؤثر واقع بشن  استارتر خیلی اذیته

بله میدونم اذیته منم بهش گفتم وسواس هست ولی خب فعلا تو مرحله ای هست که ماها رو مشکلدار می بینه یا هر چی.... و دوست نداره قبول کنه دچار وسواس شده

خوب بود که شما از نظر شرعی حکمشو گفتید بهش

حرفی ندارم خیلی راحت کنار میاین خوبه ،من نمیتونم نادیده بگیرم خانم دستش عذرمیخوام خیلی، آلت سگو لمس ...

باشه عزیزم خودت و اذیت کن ولی باور کن تهش

چیزی گیرت که نمیاد هیچ به روح وروانت هم ضربه میزنی

سخت نگیر گلم  وسواس خوبی نیست الان شما روح وروانت بهم ریخته  بهتره مثل  عموم مردم ب ...

ای بابا چه اصراری دارین که این وسواسه آخه😂ممنونم از دلداریتون ولی شما بهتره به حرفام عمیق نشی، منم بیشتر بازش نمیکنم میترسم  یه وسواس بخونه حرفامو این موضوع هم بشه دغدغه ش،یاحتی خود شما هم درگیر بشین بااین موضوع،هرکس هرجوری دوست داره خودشو آروم کنه، حق الناس چیزیه که یه روزی از هم میگیریم زورمون به این دنیا نمیرسه

بله میدونم اذیته منم بهش گفتم وسواس هست ولی خب فعلا تو مرحله ای هست که ماها رو مشکلدار می بینه یا هر ...

نمیدونم چرا حکم شرعیش و نمیپذیره

کاش خوب بشن اگه بخواد بره دنبالش

وسواسیش پیشرفت میکنه دیگه درمانش 

راحت نیست .وسواسی خیلی بده

بله میدونم اذیته منم بهش گفتم وسواس هست ولی خب فعلا تو مرحله ای هست که ماها رو مشکلدار می بینه یا هر ...

چرا حرف میذاری دهنم!😳این که مشکل داری یا نه یه من ربطی نداره و من در جریان نیستم،من با نجاست و انتقال بیماری از این حیوون مشکل دارم حالا اگه شما مشکل نداری یعنی سالمی؟ اونش دیگه به خودت مربوطه واقعا 

نمیدونم چرا حکم شرعیش و نمیپذیره کاش خوب بشن اگه بخواد بره دنبالش وسواسیش پیشرفت میکنه دیگه درمانش ...

😂😂😂😂😂فهمیدم باشه،من حس کردم باکتابی که معرفی کردی خودت وسواس باشی واسه همین گفتم به حرفام عمیق نشو رفیق ترسیدم برات

ای بابا چه اصراری دارین که این وسواسه آخه😂ممنونم از دلداریتون ولی شما بهتره به حرفام عمیق نشی، منم ...

اصرار نیست عزیزم وقتی چیزی و بزرگش کنی

دیگه اسمش رعایت بهداشت نیست وسواسیه

موفق باشی♥

اصرار نیست عزیزم وقتی چیزی و بزرگش کنی دیگه اسمش رعایت بهداشت نیست وسواسیه موفق باشی♥

ممنونم همچنین 

شما هم خیلی کوچیک نکن بعضی چیزارو،بخاطر خودتون میگم چون واقعا کوچیک نیستن ،مراقب سلامتیت باش

😂😂😂😂😂فهمیدم باشه،من حس کردم باکتابی که معرفی کردی خودت وسواس باشی واسه همین گفتم به حرفام عمیق ...

من این کتاب و ندارم یکی از دوستان خریده بودش

منم یه دور خوندمش .تو رساله های توضیح المسائل هم 

کامل گفته حکمش چیه مخصوص افراد خاصی نیستن

بلکه برای همه است و رفع ابهام میکنه