عزیزانی که سگ نگهداری می کنید و اعتقادی به نجاست ندارید!!!باشه خودتون میدونید،اما اگر با دستی که سگ رو لمس کردید و اومدید تو فروشگاه لباس و میوه فروشی و دستتون به چیزی خوردو من برش داشتم نمیگذرم ازتون تا قیامت ببینمتون...
عزیزم نیازی به تحقیق و بررسی نیستی همه میدونن سگ و گربه و خوک نجسن و عامل انتقال بیماری ولی وقتی باه ...
حرفی ندارم خیلی راحت کنار میاین خوبه ،من نمیتونم نادیده بگیرم خانم دستش عذرمیخوام خیلی، آلت سگو لمس کرده بیاد به چیزی دست بزنهو من بگم من ندیدم یا برم باخیال اینکه به این لباس میخوره که کسی دستش نزده باشه خرید کنم
عزیزم نیازی به تحقیق و بررسی نیستی همه میدونن سگ و گربه و خوک نجسن و عامل انتقال بیماری ولی وقتی باه ...
خیلی با حوصله ای
توضیحاتتون از نظر شرع هم خوندم ولی اونموقع نشد لایککنم
👍👌
بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴
ممنونم از نظرتون،شما حساس نباش ان شاءالله سلامت باشی و بعدها به دردهایی که نمیدونی از کجاست مبتلا نش ...
باشه نگذر شما
و به منم اینطوری نگو ....... ممنون میشم ریپلای نزنی دیگه
بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴
بله میدونم اذیته منم بهش گفتم وسواس هست ولی خب فعلا تو مرحله ای هست که ماها رو مشکلدار می بینه یا هر چی.... و دوست نداره قبول کنه دچار وسواس شده
خوب بود که شما از نظر شرعی حکمشو گفتید بهش
سخت نگیر گلم وسواس خوبی نیست الان شما روح وروانت بهم ریخته بهتره مثل عموم مردم ب ...
ای بابا چه اصراری دارین که این وسواسه آخه😂ممنونم از دلداریتون ولی شما بهتره به حرفام عمیق نشی، منم بیشتر بازش نمیکنم میترسم یه وسواس بخونه حرفامو این موضوع هم بشه دغدغه ش،یاحتی خود شما هم درگیر بشین بااین موضوع،هرکس هرجوری دوست داره خودشو آروم کنه، حق الناس چیزیه که یه روزی از هم میگیریم زورمون به این دنیا نمیرسه
بله میدونم اذیته منم بهش گفتم وسواس هست ولی خب فعلا تو مرحله ای هست که ماها رو مشکلدار می بینه یا هر ...
چرا حرف میذاری دهنم!😳این که مشکل داری یا نه یه من ربطی نداره و من در جریان نیستم،من با نجاست و انتقال بیماری از این حیوون مشکل دارم حالا اگه شما مشکل نداری یعنی سالمی؟ اونش دیگه به خودت مربوطه واقعا