2777
2789
عنوان

کاغذ دیواری

57 بازدید | 25 پست
کسی جدیدا خونشو کاغذ دیواری کرده .همه دیوارها رو یا یکی از دیوارها رو کاغذ کردین .برای بالای شومینه هم جواب میده
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است
اره ما کاغذ زدیم ولی شومینه بالاشو سنگ آنتیک زدیم کاغذ دیواری هم دوتا زدیم یدونه ساده و یدونه طرح دار که با هم ست بودن هم رنگ هم
یک صلوات برای حاجتم بفرست لطفا،حاجت روا بشى

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804
اره عزیزم الان دیگه مد نیست به دیوار زدن باز سلیقه ایه ولی میز هم شیکتره هم بهتر چون بزنی به دیوار بعد بخوای دکور خونتو عوض کنی اذیت میشی
یک صلوات برای حاجتم بفرست لطفا،حاجت روا بشى
با اجازه استارترجان...اگ دیوار نم داشته باشه کاغذ دیواری نمیزنن؟خراب میشه کاغذدیواری؟یکمش نم داره گچاش میریزن خودبخود
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
2805
اهان رویاجان ممنونم😘
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
ممنون عزیزم.ماهم میخایم فقط ب یک دیوار ک نم داره بزنیم تا مشخص نشه نمش..ڪسی اطلاع داره دوستان؟
2801