2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم هروز اونجا بود

175 بازدید | 10 پست

برادرشوهرم بزرگم با خواهر شوهر بزرگم قهر هستن جفتشون متاهل هستن  بچه دارن 

ولی برادرشوهرم دوست داره هروقت میاد اونجا خواهره نباشه فقط خودش حضور داشته باشه ک مادرشوهرم هیچ وقت اینطوری دوست نداشته یعنی حاضره دختراش باشن خونش تا پسر عروساش خیلی دختر پرسته

برادرشوهرم البته حق داره خیلی خواهره عوضی هست خیلی ابرو بر اهل کرم دعوا هست حتی نزدیک بود شب عقدم بهم بخوره بخاطر رفتار خودش شوهرش 

منم واقعا به جاریم شوهرش حق میدم 

اما مادرشوهرم هیچ وقت بدی های دخترشو ندیده یا اگر دیده باشه به چشمش نمیاد هم خیلی خوشحال میشه اینطور باشن 

این چندوقت پدرمادرشوهرم از کربلا اومده بودن برادرشوهرم یکبار نیمد اونجا چون خواهر شوهرم همش اونجا بود یعنی از صبح تا شب ک ی وقت اون نیاد واقعا چ جور لحبازی می‌کنه مادرشوهرم هم اصلا ناراحت نبود پسر عروسش نیستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت پشت دختراشونو خالی نمیکنن برا عروس مطمعن باش

جاریم خیلی ناراحت بود قبل اینکه برن سفر خیلی دلش گرفته بود من چون خودم از خواهرشوهرم بدم میاد سرم اومده اخلاقش حق میدم 

عروس نه گلم سرخودشون طرف راضی نیست پسرش بیاد

خب بالاخره زنشم هست....عین مادرشوهر منه حالا من هیچی یادی از پسر خودشم نمیکنه😀

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢
خب بالاخره زنشم هست....عین مادرشوهر منه حالا من هیچی یادی از پسر خودشم نمیکنه😀

باز به برادرشوهرم خیلی  طرفدار زن بچش هست اما شوهر من نه شوهرم کیف می‌کنه خانواده اش حال منو هم بگیرن 

یکبار خونه مادرش بودیم مهمونشون داشت خداحافظی میکرد خواهر شوهرم بهش گفت برو دیگه خداحافظی کن برو هلش داد محکم به سمت در  شوهرم خیلی خندید انگار ک کیف بکنه بعد مهمونشون گفت با عروستون خداحافظی نکردم بنده خدا مونده بود اصلا