2777
2789
عنوان

عاشق گل و گیاهم😍

241 بازدید | 25 پست

کسی بهم گلدون هدیه بده خیلی شاد میشم میشینم باهاش حرف میکنم نازش میکنم حس میکنم عضوی از خونوادم میشه وای عاشق اینم اتاقم پر گلدون باشه حیف ازین میترسم رفتنی مسافرت خشک شن 

قبلا هم سه تا بامبو داشتم خشک شد ولی حیف

همه چی خوبه

منم 

کلی گل دارم🥺🥲 عاشقشونم

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الهی من با کاکتوسام اینجورم بهشون آب میدم و براشون آهنگ میزام چون خار پرت نمیکنن حتی میبوسمشون 😍😅و براشون شعر و آواز میخونم

ولی هیچی به اندازه کتاب خریدن و هدیه گرفتن سادم نمیکنه 

عاشق کتابم🥰😍

مرا ببخشید اگر دلنوشته هایم شما را به یاد کسی می اندازد.🩶🌱✨️
خییلی امروز نخل ماداگاسکاری خریدم اصلا در گنج خودم نمیپوستم منتظرم زودتر رشد کنه

واایی من با خرید کتاب اینجور میشم🥰😍

مرا ببخشید اگر دلنوشته هایم شما را به یاد کسی می اندازد.🩶🌱✨️

من با گلام حرف میزنم حس میکنم بهتر رشد میکنن 

براشون اسم میزارم حتی میگم این دخترمه یا پسرم🙈🙈🙈

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !
بری مسافرت چیکار میکنی

خیلی سفر نمیرم 

ولی اگ بخوام برم براشون آبیاری قطره ای میزارم 😀با بطری و سرم😀

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️
خوش به حاللتت من از ترس اینکه خشک نشن گذاشتم بالکن و راه پله راه ملمونو انقد خوشگل کردم هرکی میاد کی ...

من ی مدت اتاقم پر گل بود 

اتاقم تقریبا کوچیکه و پر بود انقد بهشون میرسیدم ک زمان از دستم در میرفت بسکه براشون بخور میزاشتم هوا اتاق مرطوب بود 

الهی من با کاکتوسام اینجورم بهشون آب میدم و براشون آهنگ میزام چون خار پرت نمیکنن حتی میبوسمشون 😍😅و ...

خیلی حال میده و حس خوبی داره انقد تو راه پله گذاشتم سرسبز شده گلدونای رنگی رنگی اصلا عشق میکنم😍ولی خب یه بار  به یکی تراریوم درس کردم دادن اخرش دیدم کاکتوساشو بعد یه ماه انداخته دور از تنگه استفاده میکنه از اون به بعد به کسی گلدون هدیه ندادم

همه چی خوبه