2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 112 پست
الن گذشت اگ پخش کرده بود تا الان خبرش میومد اصن فکرشم نکنیااااا اصلا اصلا اصلا مث باتلاقه هر چی ...

میدونی اصلا پخشش نمیکنه توی گوشیش میمونه ولی خب گوشیش دست همه هست استرس میگیرم بعدشم اون بچس اصلا بلد نیس بزنه بخودش ولی بازم میترسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی اصلا پخشش نمیکنه توی گوشیش میمونه ولی خب گوشیش دست همه هست استرس میگیرم بعدشم اون بچس اصلا بل ...

ولش کن

باورت میشه اصلا فکرم نمیکنن به اینکه تو پخش بشی؟

داری حرص و جوش بیجا و فکرای کاذب میکنی الکی الکی

تهی از هر حسی:)    Alir3za#
ولش کن باورت میشه اصلا فکرم نمیکنن به اینکه تو پخش بشی؟ داری حرص و جوش بیجا و فکرای کاذب میکنی الک ...

میدونم اصلا میخاس چیکار بزنه بخودش بعدشم مگه من دیوونه بودم داخل فیلم بگم من ....میخام

اگ میگفتی یادت بود بابا. ولش

هیچی یادم‌نمیمونه بخاطر این وسواس حافظم خراب شده ولی یادمه فیلمارو چک‌گرده بودم ولی بازم میگم شاید خوب چک‌نکردم یا یکیشو چک‌نکردم

هیچی یادم‌نمیمونه بخاطر این وسواس حافظم خراب شده ولی یادمه فیلمارو چک‌گرده بودم ولی بازم میگم شاید خ ...

چک کردی بابا پس تمومه دیگه

فرداهم وقت بگیر برا روان پزشک حیفی بخدا انقد داغون میکنی خدتو

تهی از هر حسی:)    Alir3za#
حوصله اینکارو ندارم اصلا خدا اگه ظالمه منو ببره جهنم تو این دنیا زندگیم جهنم بوده اون دنیام ببره جهن ...

من مورد دیدم تو نی نی سایت که تاپیک زدن گفتن وه سوره ای بخونیم مامان و بابامون دعوا نکنن ، آشتی کنن

مشکلات همیشه وجود دارن

این نگاه ماست که میتوته زندگی رو طاقت فرسا کنه یا  اینگه زندگی رو قشنگ بسازه

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

فکر کردی مشاور و روانپزشک الکیه هر جلسه کلی پول میخاد چکاریه من حتی برا خوردنم پول پیدا نمیکنم از گج ...

بله جلسات مشاوره پول میخواد متاسفانه.

ولی روانپزشک ماهی یا چند ماهی یکبار میری دارو مینوسه 

دارو میگیری مصرف می کنی تا خوب بشی هزینه اش کمتره

خورد خورد پولتو جمع کن برو پیش روانپزشک

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

من مورد دیدم تو نی نی سایت که تاپیک زدن گفتن وه سوره ای بخونیم مامان و بابامون دعوا نکنن ، آشتی کنن ...

*چه سوره ای*

حوصله اینکارو ندارم اصلا خدا اگه ظالمه منو ببره جهنم تو این دنیا زندگیم جهنم بوده اون دنیام ببره جهن ...

خدا ظالم نیست.ولی یه سری قانونها داره.یه سری چیزا رو گناه دونسته ،یه سری چیزی رو حرام دونسته چون حکمتی داره.

خدا به ما جان و زندگی بخشیده

حق نداریم حق زندگی رو از خودمون بگیریم حتی اگه مشکلات زیاد باشن

باید صبور بود.ارتباطتتو با خدا قوی کن.

به خدا اعتماد کن.

برای منم دعا کن لطفا

مشکل روانی دارم ،افسرده شدم، بابام معتاد بود از بچگیم الانم ک ظاهرا ترک کرده ولی هنوز مریضه ب مامانم ...

خدا حافظه آبروی مادرته ، نگران نباش،پخش نمیشه.

خوشحال باش مادرت این همه سال با پدرت ساخته.

خوشحال باش پدرت ترک کرده.

روزی 1001 ذکر یا ودود به نیت محبت بین پدر و مادرت بخون

روزی 1000 لا اله الا الله به نیت رفع وسواسهای خودت بخون