naleh_nehy مدیر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 156 عنوان خودکشی | مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 112 پست سلام دوستان با قرص لورازپام دوز چند و چند عدد بخوریم قطعا میمیریم چون میترسم کمتر بخورم یا اصلا باعث خودکشی نشه بعدا مشکل جسمی پیدا کنم 1402/04/24 | 20:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مودیم عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 1882 کاش قبلش نگا میکردم الن گذشتاگ پخش کرده بود تا الان خبرش میومداصن فکرشم نکنیااااا اصلا اصلا اصلامث باتلاقههر چی بیشتر فکر کنی بیشتر میری توشا تهی از هر حسی:) Alir3za#
naleh_nehy مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 156 الن گذشت اگ پخش کرده بود تا الان خبرش میومد اصن فکرشم نکنیااااا اصلا اصلا اصلا مث باتلاقه هر چی ... میدونی اصلا پخشش نمیکنه توی گوشیش میمونه ولی خب گوشیش دست همه هست استرس میگیرم بعدشم اون بچس اصلا بلد نیس بزنه بخودش ولی بازم میترسم
مودیم عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 1882 میدونی اصلا پخشش نمیکنه توی گوشیش میمونه ولی خب گوشیش دست همه هست استرس میگیرم بعدشم اون بچس اصلا بل ... ولش کنباورت میشه اصلا فکرم نمیکنن به اینکه تو پخش بشی؟داری حرص و جوش بیجا و فکرای کاذب میکنی الکی الکی تهی از هر حسی:) Alir3za#
naleh_nehy مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 156 ولش کن باورت میشه اصلا فکرم نمیکنن به اینکه تو پخش بشی؟ داری حرص و جوش بیجا و فکرای کاذب میکنی الک ... میدونم اصلا میخاس چیکار بزنه بخودش بعدشم مگه من دیوونه بودم داخل فیلم بگم من ....میخام
مودیم عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 1882 میدونم اصلا میخاس چیکار بزنه بخودش بعدشم مگه من دیوونه بودم داخل فیلم بگم من ....میخام اگ میگفتی یادت بود بابا. ولش تهی از هر حسی:) Alir3za#
naleh_nehy مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 156 اگ میگفتی یادت بود بابا. ولش هیچی یادمنمیمونه بخاطر این وسواس حافظم خراب شده ولی یادمه فیلمارو چکگرده بودم ولی بازم میگم شاید خوب چکنکردم یا یکیشو چکنکردم
مودیم عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 1882 هیچی یادمنمیمونه بخاطر این وسواس حافظم خراب شده ولی یادمه فیلمارو چکگرده بودم ولی بازم میگم شاید خ ... چک کردی بابا پس تمومه دیگهفرداهم وقت بگیر برا روان پزشک حیفی بخدا انقد داغون میکنی خدتو تهی از هر حسی:) Alir3za#
naleh_nehy مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 156 چک کردی بابا پس تمومه دیگه فرداهم وقت بگیر برا روان پزشک حیفی بخدا انقد داغون میکنی خدتو روانپزشک ک باهام حرف نمیزنه
مودیم عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 1882 روانپزشک ک باهام حرف نمیزنه دارو میده اوکی میشی تهی از هر حسی:) Alir3za#
naleh_nehy مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 156 دارو میده اوکی میشی با دارو ک طرز فکر ادم تغییر نمیکنه من نیاز ب حرف زدن باروانشناس دارم نیاز دارم هپوتنیزم بشم
پاییز،چای،داغ،بارون5 عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 4443 حوصله اینکارو ندارم اصلا خدا اگه ظالمه منو ببره جهنم تو این دنیا زندگیم جهنم بوده اون دنیام ببره جهن ... من مورد دیدم تو نی نی سایت که تاپیک زدن گفتن وه سوره ای بخونیم مامان و بابامون دعوا نکنن ، آشتی کننمشکلات همیشه وجود دارناین نگاه ماست که میتوته زندگی رو طاقت فرسا کنه یا اینگه زندگی رو قشنگ بسازه
پاییز،چای،داغ،بارون5 عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 4443 فکر کردی مشاور و روانپزشک الکیه هر جلسه کلی پول میخاد چکاریه من حتی برا خوردنم پول پیدا نمیکنم از گج ... بله جلسات مشاوره پول میخواد متاسفانه.ولی روانپزشک ماهی یا چند ماهی یکبار میری دارو مینوسه دارو میگیری مصرف می کنی تا خوب بشی هزینه اش کمترهخورد خورد پولتو جمع کن برو پیش روانپزشک
پاییز،چای،داغ،بارون5 عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 4443 من مورد دیدم تو نی نی سایت که تاپیک زدن گفتن وه سوره ای بخونیم مامان و بابامون دعوا نکنن ، آشتی کنن ... *چه سوره ای*
پاییز،چای،داغ،بارون5 عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 4443 حوصله اینکارو ندارم اصلا خدا اگه ظالمه منو ببره جهنم تو این دنیا زندگیم جهنم بوده اون دنیام ببره جهن ... خدا ظالم نیست.ولی یه سری قانونها داره.یه سری چیزا رو گناه دونسته ،یه سری چیزی رو حرام دونسته چون حکمتی داره.خدا به ما جان و زندگی بخشیدهحق نداریم حق زندگی رو از خودمون بگیریم حتی اگه مشکلات زیاد باشنباید صبور بود.ارتباطتتو با خدا قوی کن.به خدا اعتماد کن.برای منم دعا کن لطفا
پاییز،چای،داغ،بارون5 عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 4443 مشکل روانی دارم ،افسرده شدم، بابام معتاد بود از بچگیم الانم ک ظاهرا ترک کرده ولی هنوز مریضه ب مامانم ... خدا حافظه آبروی مادرته ، نگران نباش،پخش نمیشه.خوشحال باش مادرت این همه سال با پدرت ساخته.خوشحال باش پدرت ترک کرده.روزی 1001 ذکر یا ودود به نیت محبت بین پدر و مادرت بخونروزی 1000 لا اله الا الله به نیت رفع وسواسهای خودت بخون