2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 112 پست
چرا انقدر سخت میگیری ب خدت؟ پیش روان پزشک برک بخدا حالت خوب میش کمکت میکنن فیلم دعواشون چرا باید پ ...

این یه چیز ژنتکیه مشکل روانی دست خودم ادم نیس غیر ارادیه صبح تو گوشی مامانم دوتا فیلم بود نگاش نکردم فقط پاکش کردم فیلم بود ک خودم گرفته بودم بعد ک پاک کردم گفتم چرا از اول ندیدمش نکنه توش یه چیز خیلی رکیک گفتم فیلم از حرم بود نکنه فیلمو پسر داییم فرستاده برا خودش گوشی مامانم رمز نداش برداشتن دیگ هم اون دوتا فیلمو نمیتونم برگردونم اصلنم حوصله اینو ندارم گوشی پسر دایممو دوباره چک کنم همشم میترسم پخش بشه همش میگم کاش نکا مبکردم بعد پاک میکردم همش با این تصورا دیوونه میشم 

این یه چیز ژنتکیه مشکل روانی دست خودم ادم نیس غیر ارادیه صبح تو گوشی مامانم دوتا فیلم بود نگاش نکردم ...

مگ پسر داییت کیع باو ولش کن

بخدا اون حرفای بد بیشتر میزنه

اصن من خدم پیش پسرداییم حرفای رکیک میزنم فامیله دیگ

مطمئن باش ک نگفتی ، مگ میش اگ گفته باشی یادت نیاد

آروم باش و فقط نفس عمیق بکش ، یع لیوان اب بخور و گلاب بو کن 

مطمئن باش همه چیز اوکیه ، حتما هم پیش روان پزشک برو اگه ارثیه بخدا درمان میش انقد حالت خوب شهههه

تهی از هر حسی:)    Alir3za#

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگ پسر داییت کیع باو ولش کن بخدا اون حرفای بد بیشتر میزنه اصن من خدم پیش پسرداییم حرفای رکیک میزنم ...

اگه اون دوتا فیلم رو برگردونم یکم بهتر میشم میفهمم چیه ولی ریکاوری زدم فقط عکسا رو اوزد فیلمو نمیارا 

اگه اون دوتا فیلم رو برگردونم یکم بهتر میشم میفهمم چیه ولی ریکاوری زدم فقط عکسا رو اوزد فیلمو نمیارا ...

فدا سرت مگ ارزش دار خدتو حرص بدی

اصن بزا باشه باو 

چیع مگ

تهی از هر حسی:)    Alir3za#