2777
2789
خب دیگه عزیزم ناراحت چی هستی حالاازالان فکرزایمانونکن اون آخراانقدسنگین میشی ودوستداری بچتوببینی ک ...

توکل ب خدا،دیگه همه چیوواگذارکردم ب خودش،هرچی خواست خداباشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوتاپسر؛۶ساله و۳ساله

وای منم دوتا پسر ۶و۴ساله دارم الانم ۴ماهه باردارم😁

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
مبارکت باشه عزیزدلم سعی کن صبور باشی مطمئنا زندگیت شیرین تر میشه❤😘

ممنون عزیزم،ان شاءالله خدادامن همه اوناییکه میخوانوسبزکنه،وبقیه روهم غافلگیرکنه مث من  

درطول این ماه کلاسه باررابطه داشتم،اون چیزی ک من دیدم احتیاط بوده خودمم نمیدونم چیشده 

قسمتت بوده عزیزم پذیرا باش 

خداوند لطفش رو شامل حالت کرده

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

ممنون عزیزم،ان شاءالله خدادامن همه اوناییکه میخوانوسبزکنه،وبقیه روهم غافلگیرکنه مث من    

عزیزم حستو میفهمم منم دوماهه غافلگیر شدم درحالیکه دوروز بعد پریودی فقط رابطه محافظت نشده داشتیم🥰😂

اصلاااااااا باورم نمیشه من فکر میکردم شما مجردی😁 خدا حفظتون کنه عزیزم❤️

قربونت عزیزدلم🥰

ممنون

نه بابا من ۱۲ساله متاهلم🤭

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

این بچت چیه عزیزم؟

توی ان تی نگفتن جنسیتو  ۲۸همین هفته میرم انومالی

ولی حسم میگم اینم پسره😂

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
منم دوتا پسر دارم ..دلم یه دختر میخواد جلوگیریم طبیعی .. ولی عقلم میگه نه نیار .. منم از شرایط تو ...

اگه اون دوتابزرگ شدن وشرایطشوداری بیارعزیزم،من احساس میکنم بچه هام هنوزکوچیکن ک ناراحتم وگرنه بچه شیرینی زندگیه