2777
2789
جلوگیری طبیعی رو همیشه داشته باشیم  درکنارش لوله هامم بسته باشن  دیگه فکر نکنم باردار شم ...

شما با یه دونه بچه چجوری لوله هاتو بستن؟ من دخترعموم چهارتا بچه داشت رفت لوله هاشو ببنده قبول نکردن گفتن سنت کمه. ۳۵ سالش بود.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم منم دقیقاپارسال همین حس وحال توروداشتم بااینکه ای یودی داشتم تستم مثبت شد وتاچندروزفقطگری ...

من خیلی بچه دوست دارم عاشق بچم،بااین دوتابچم انقدبازی میکنم کلی باهم شوخی میکنیم،ولی فقط ازحاملگی وزایمان میترسم ن چیزدیگه ای،ازلحاظ مالی هم شکرخوبیم چیزی کم نداریم 

شما با یه دونه بچه چجوری لوله هاتو بستن؟ من دخترعموم چهارتا بچه داشت رفت لوله هاشو ببنده قبول نکردن ...

عزیزم به دکترش بستگی داره الان دیگه همه چی اختیاریه تازه اگه نبندن  مرد میره وازکتومی میکنه 

عزیزم این وسط فقط من ناراحتم همه خوشحال شدن انگار    

ناراحتی نداره دیوونه اون بچه الان حس تورو میفهمه میدونه از اومدنش خوشحال نیستیا...خوشحال باش.باهاش حرف بزن درددل کن.

ی همدم کوچولو داری تو دلت☺️

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من خیلی بچه دوست دارم عاشق بچم،بااین دوتابچم انقدبازی میکنم کلی باهم شوخی میکنیم،ولی فقط ازحاملگی وز ...

آره زایمان یخورده سخته ولی خب اینم مثل قبلیا دوسه روزاول سخته بعدش خوب میشی خداخودش توانشومیده،اتفاقامن این زایمانم نسبت ب قبلیاراحتتربود

ن دیگه اونقدام سخت نیس بنظرم ازطبیعی راحت تره،چون بچه اولم طبیعی بوده

خب دیگه عزیزم ناراحت چی هستی

حالاازالان فکرزایمانونکن اون آخراانقدسنگین میشی ودوستداری بچتوببینی ک فقط دوس داری زودزایمان کنی هرچقدم سخت باشه😁😍