2777
2789
خب اینکه عالیه عزیزم با هم همبازی میشن خدا بهت قوت بده من با فاصله خیلی کمتر هم دیدم که مادر از پسش ...

نمیدونم عزیزم حکمتش چیه،پارسال باردارشدم سقطش کردم،بعدش کلی بیماری روحی وافسردگی گرفتم،همونجاب دلم افتادکه دوباره باردارمیشم ودوباره شدم،حالاکه خدامیخواددیگه میسپرم ب خودش 

عزیرم میشه برام دعاکنی،خیلی دلم گرفته امروز،بهم میگن سقطش کن،ولی اصلانمیتونم ب سقط فکرکنم چطورجونشوا ...

اینجا داره اذان میگه.دعا میکنم به سلامتی به دنیا بیاد و باعث سرافرازی شما بشه.

اصلا سقط نکن

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ۲تا دارم‌دوست دارم ۳تا بشه شوهرم‌نمیزا ه. دوستم چندروز پیش بی بی چکش‌مثبت شد..بچه ی جهارمش .خیلی ...

دوستت چند سالشه ؟

خوشبحالتون چقدر روحیه هاتون بالاست 

چرا من از بچه وحشت دارم پس؟؟

اینجا داره اذان میگه.دعا میکنم به سلامتی به دنیا بیاد و باعث سرافرازی شما بشه. اصلا سقط نکن

مرسی عزیزم خداخیرت بده،همتون بهم دلگرمی دادین تاکم کم باهاش کناربیام،خداروشکرکه شماهستین

وای نگوتوروخدا

تنها راه مطمئن وازکتومیه عزیزم 

این که قدمش مبارک برات 

ولی همین الان تو بارداری شوهرتو بفرست بره وازکتومی 

چون باید ۶ ماه بعد از وازکتومی هم با یه روش دیگه جلوگیری کنی الان که بارداری بهترین فرصته

وای نگوتوروخدا

خب وقتی روشت اینه 

باید منتظر همینم باشی ....

الانم که میگی‌ میخوای به دنیاش بیاری

جلوگیری طبیعی آخه؟

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

اینقدغصه داره دلم،دارم میترکم،آخه این ازکجاسروکلش پیداشدفقط باجلوگیری طبیعی حامله شدم    ا ...

شما طبیعی جلوگیری کردی باردار شدی والا من با مطمئن ترین ابزار و وسایل پیشگیری میکردم و الان باردارم. تازه یه بدبخت تر از خودمون رو میشناسم که از دو روش پیشگیری استفاده کرد و بازم حامله شد الانم بچش به دنیا اومده.

خب وقتی روشت اینه  باید منتظر همینم باشی .... الانم که میگی‌ میخوای به دنیاش بیاری جلوگیری ط ...

بادکترصحبت میکنم لوله هاموببنده خلاصه یه روشی ب کارببره دیگه

مرسی عزیزم خداخیرت بده،همتون بهم دلگرمی دادین تاکم کم باهاش کناربیام،خداروشکرکه شماهستین

خواهش میکنم گلم.هدیه ی خداست وادم هدیه رو پس نمیده

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
۱۸,هی فرت وفرت حامله میشم،نمیدونم چرااینجوریم،هیچ روش جلوگیریم بهم نمیسازه آخه

سلام عزیزم منم دقیقاپارسال همین حس وحال توروداشتم بااینکه ای یودی داشتم تستم مثبت شد وتاچندروزفقطگریه وناراحتی آخه بچه سوم نمیخاستم ولی الان یه ماهه بدنیااومده جونم ب جونش بستس،حتی وقتی خوابه دلم براش تنگ میشه

دیگه خواست خدابوده توکل کن ب خودش ب سقطم فکرنکن حتماحکمتی داره

سعی کن ازبارداریت لذت ببرشایددیگه هیچوقت این روزاروتجربه نکنی🤗

بادکترصحبت میکنم لوله هاموببنده خلاصه یه روشی ب کارببره دیگه

وازکتومی بالا گفتن هم عالیه

سه تا دارید دیگه

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴