2777
2789
اخه همسرم مشکلی نداره ببخشید شما اگه اطلاعات داری میگی تفذیه از چند وقت قبل یاید درست بشه که لقاح ا ...

والا تغذیه فک نکنم زیاد تاثیری داشته باشه اگه شوهرت مشکلی نداره . سعی کن هر روز بهش اجیل بده مغزی جات از همه چیز برا مرد بهتره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دکتر خوبیه ولی میگه زیر یک سال ناباروری نیست ترجیح میده دارو نده 🥲منم استرسش واسم زیاده

منم همین اشتباهه را کردم گفتم تا یک سال صبر میکنم ولی حالا پشیمونم کاش همون موقع ادامه داده بودم 

تشخیص نمیشه داد ؟ من مشکلی نداشتم اخرین بار دکتر این فرضیه رو مطرح کرد 😂 ذهنم درگیر شد سرچ‌ کردم ...

اگه تنبلی یا کیست نداری،یکم ژل رویال اصل تهیه کن باهمسرت بخورین وقندوشکرو‌مشتقات رو‌حذف کن

خدایا خودت حفظش کن🙏
خب احتمالا پریود میشی،دقیق نمیدونم نزدم تاحالا

منم دارم الان استفاده میکنم میترسم باردار نباشم بعد زمان پریودیم میفته عاشورا تاسوعا بعد یه ماه باز درمانم عقب میفته حالا نمیدونم چیکار کنم 

منم همین اشتباهه را کردم گفتم تا یک سال صبر میکنم ولی حالا پشیمونم کاش همون موقع ادامه داده بودم&nbs ...

من ماه سوم گفتم واسم کمک باروری نوشت

همون لتروزول

ولی خودش میگه اشتباهه

امپولم گفت باهم نزن یعنی به نظر شما اینطوری بهتره ؟میترسم از عوارض

من فکر کنم ۷ یا ۸ ماه هست البته وسطاش پیش میومد که تو روزای تخمک گذاری رابطه نداشتیم

چه جالب مرسی عزیزم از کجا تهیه کنم 🙈🥲

از عطاری یا زنبورداری ،یکم گرونه ولی میترکونه..باید هرصبح ناشتا اندازه نخود بزاری زیرزبانت تانیم ساعت چیزی نخوری تاجذب بشه

خدایا خودت حفظش کن🙏