الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10996 عنوان افسردگی 73 بازدید | 11 پست بنظرتون برم روستای پدریم یه مدت زندگی کنم حالم خوب شه؟؟یا اونجام تاثیری ندارهامکانات هیچی نداره فقد باغ دارن یه دونه ماهلین قشنگم میدونم خیلیییییییییی ترسیدی دلبرجان به اندازه یک اتشفشان ترسیدی ولی حالا من اینجا هستم تا پیشت باشم بغلت کنم بوست کنم نوازشت کنم و بهت قوت قلب بدم خیلیییییییییی دوست دارم مامانی خیلی فداتشم 1402/04/24 | 16:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10996 شاید میترسم پشیمون شم ماهلین قشنگم میدونم خیلیییییییییی ترسیدی دلبرجان به اندازه یک اتشفشان ترسیدی ولی حالا من اینجا هستم تا پیشت باشم بغلت کنم بوست کنم نوازشت کنم و بهت قوت قلب بدم خیلیییییییییی دوست دارم مامانی خیلی فداتشم
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 46006 ببین هدف تعیین کن .من تا هدف داشتم بسیار شاد و سرزنده بودم . اما همین که به هدف نرسیدم و تموم شد زمانش شدم افسرده شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10996 تهش ک باید برگردی ن شایدم برای همیشه رفتم ماهلین قشنگم میدونم خیلیییییییییی ترسیدی دلبرجان به اندازه یک اتشفشان ترسیدی ولی حالا من اینجا هستم تا پیشت باشم بغلت کنم بوست کنم نوازشت کنم و بهت قوت قلب بدم خیلیییییییییی دوست دارم مامانی خیلی فداتشم
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10996 ببین هدف تعیین کن .من تا هدف داشتم بسیار شاد و سرزنده بودم . اما همین که به هدف نرسیدم و تموم شد زما ... چ هدفی پر از پوچی ام ماهلین قشنگم میدونم خیلیییییییییی ترسیدی دلبرجان به اندازه یک اتشفشان ترسیدی ولی حالا من اینجا هستم تا پیشت باشم بغلت کنم بوست کنم نوازشت کنم و بهت قوت قلب بدم خیلیییییییییی دوست دارم مامانی خیلی فداتشم
vidaaaaaaaaaaaaa4 عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 272 ن شایدم برای همیشه رفتم اگ میدونی حالت خوب،میشه برو
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10996 اگ میدونی حالت خوب،میشه برو امکانات نداره فقد باید خونه بمونی یا توی باغ شهر بنظرت بهتر نیست؟ ماهلین قشنگم میدونم خیلیییییییییی ترسیدی دلبرجان به اندازه یک اتشفشان ترسیدی ولی حالا من اینجا هستم تا پیشت باشم بغلت کنم بوست کنم نوازشت کنم و بهت قوت قلب بدم خیلیییییییییی دوست دارم مامانی خیلی فداتشم
vidaaaaaaaaaaaaa4 عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 272 امکانات نداره فقد باید خونه بمونی یا توی باغ شهر بنظرت بهتر نیست؟ شهر ک بهتره ولی حال خوب مهم تره برا من بنظر خودم البته
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10996 شهر ک بهتره ولی حال خوب مهم تره برا من بنظر خودم البته درسته ممنون ماهلین قشنگم میدونم خیلیییییییییی ترسیدی دلبرجان به اندازه یک اتشفشان ترسیدی ولی حالا من اینجا هستم تا پیشت باشم بغلت کنم بوست کنم نوازشت کنم و بهت قوت قلب بدم خیلیییییییییی دوست دارم مامانی خیلی فداتشم