2777
2789
عنوان

مشکل ازدواج دخترا و پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 4079 بازدید | 247 پست
تو کار خونه کمک میکنه خیلی هم مهربونه ولی همون جور که تامین هزینه های خونه رو وظیفه مرد میدونه کار خ ...

بهش بگو این نگاهِ انتظار داشتنو حذفش کنه

به جاش درخواست کنه از خانومش

بگه دلم میخواد زندگیمون اینجوری باشه

اگه با تفکرِ انتظار و وظیفه ازدواج کنه به مشکل میخوره

اینکه میخواد بیرون کار کنه یا نه هم بذاره به عهده خانومش 

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
هم کار کنه هم خونش تمیز باشه هم غذاش آماده باشه تازه خوشمزه هم باشه  مدیریت مالی هم گردن بگیره ...

یعنی کار زیادی خواسته؟؟

شما از ظهر تا 8 شب نمیتونی یه خونه 100 متری رو در طول هفته هندل کنی کلا هم بجز اخر هفته ها 1 وعده شام قراره طبخ بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنی که تا ظهر بیرون کار کنه تعداد کمی هستن که میتونن به همه کاراشون برسن 

میتونه کار نکنه همونجور که ی مرد انتظار داره خونش تمیز باشه باید رفاه زنگم فراهم کنه اگه دختره خودش بخاد اون بحث جداست 

یعنی کار زیادی خواسته؟؟ شما از ظهر تا 8 شب نمیتونی یه خونه 100 متری رو در طول هفته هندل کنی کلا هم ...

مگه نگفتی دلش میخواد زنش کار و درآمد هم داشته باشه؟

بهش بگو این نگاهِ انتظار داشتنو حذفش کنه به جاش درخواست کنه از خانومش بگه دلم میخواد زندگیمون اینج ...

دقیقا مشکل همین جاست تا این لحظه اینا رو نخواسته طرف هم تا حد زیادی انجام نداده حالا ولی دعوا کرده و به من میگه

میخوام بهش بگم که توقعم اینه این وظایف رو انجام بده ایا کار بدی؟

حآلا چرا ازدواج کنم با کلی زحمت خونه و ماشین و زمین خریدم و گتر دست و پا کردم دیدی زن گرفتی طلاقت دا ...

مهریه زیاد قبول نکن

نهایتا یکی دو سکه

بجاش حقوق هفتگانه بده

رکورد دار تعلیقی نی نی سایت در ایران به دلیل انتقاد و حرف حق
کی گفته بیشتر خانوما سرکار نمیرن؟ اتفاقا بیشتر خانمها الان شاغلن! خانه داری هم دلیل بر تنبلی نیست ا ...

من که نگفتم همه ی خانوما گفتم بیشترشون. اتفاقا مرد ها هم میتونن خانه دار شن ولی بیشترشون کار میکنن. اگه زنی خانه داره میتونه یه حرفه ی سبک به عنوان کار انتخاب کنه که بیشتر اوقات همون کارم نمیکنن. 

یعنی کار زیادی خواسته؟؟ شما از ظهر تا 8 شب نمیتونی یه خونه 100 متری رو در طول هفته هندل کنی کلا هم ...

زنی که صبح زود پا میشه میره سرکار

بعد انتظار داری از ظهرشم وایسه خونه ۱۰۰ متری جمع کنه غذا بپزه مهمون داری کنه بعد شوهرشم اومد با رویِ باز ازش پذیرایی کنه؟

اینکار فقط از یه ربات برمیاد

دقیقا مشکل همین جاست تا این لحظه اینا رو نخواسته طرف هم تا حد زیادی انجام نداده حالا ولی دعوا کرده و ...

اگه توقعِ کار کردنش بیرون از خونه رو حذف کنه بقیه ش منطقیه

مهریه زیاد قبول نکن نهایتا یکی دو سکه بجاش حقوق هفتگانه بده

وآلا با یه معلم نامزد شدم واسه هفت پشتم بسه اومد گفت باید زمین کشاورزی ( بابام بهم رسیده ۲ هکتارشو بهش بدم)  حق طلاق هم بدم مهریه هم ۳۰۰ تا

مگه نگفتی دلش میخواد زنش کار و درآمد هم داشته باشه؟

نه فقط میخواد زنش با کار کردن هم ارزش پول رو بفهمه هم در اجتماع رشد کنه تا ظهر حالا یه پول اضافه ای هم بره تو جیب خودش

کاش شوهر خود من همچین شعوری داشت داداشم واقعا عاقله

وآلا با یه معلم نامزد شدم واسه هفت پشتم بسه اومد گفت باید زمین کشاورزی ( بابام بهم رسیده ۲ هکتارشو ب ...

اون آدم مریض عقده ای بود دلیل نمیشه همه مریض و عقده ای باشن

یکی که چشم و دلش سیر باشه 

رکورد دار تعلیقی نی نی سایت در ایران به دلیل انتقاد و حرف حق
مهریه زیاد قبول نکن نهایتا یکی دو سکه بجاش حقوق هفتگانه بده

خخخخخ مهریه پشتوانه دختره مهریه نبود که مردا مار‌و میخوردن مگه دختره میاد اسیری هردو باید آسایش آسایش آرامش تجربه کنن