2777
2789
عنوان

مشکل ازدواج دخترا و پسرا

4078 بازدید | 247 پست

برادرم اینجاست با دوست دخترش دعوا کرده و خواستش اینه میشه دوستانی که زندگی خوبی دارند راهنمایی کنند

دوست داره دوست دخترش یه کار تا ظهر داشته باشه درامدش هم کامل مال خودش ولی بعدم کامل امور خونه رو مدیریت کنه خونش همیشه تمیز باشه غذا خوشمزه و خیلی دوست داره همسرش مدیریت مالی خونه رو هم گردن بگیره

خودش خیلی پسر خوب و وفا داریه قد بلنده درامدش هم خوبه و مهربونه ولی خیلی از ازدواج میترسه و میگه میترسم عوض بشه

خودش هم گیج شده میشه کمک فکری بدید چه اقایون چه خانم ها فکر کنم برای بقیه هم مفید باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم کار کنه هم خونش تمیز باشه هم غذاش آماده باشه تازه خوشمزه هم باشه 

مدیریت مالی هم گردن بگیره

خودت که دختری میتونی همه اینارو باهم داشته باشی و یه روزی عوض نشی؟ 

متوجهش کن که زن چیه زندگی چیه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
هرفردی میخاد خونش تمیز باشه و غذاش حاظر باشه همونجور که ماانتظار داریم راهمون فراهم باشه چیز بدی نگف ...

زنی که تا ظهر بیرون کار کنه تعداد کمی هستن که میتونن به همه کاراشون برسن 

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
خیلی خوبه اگه همچین زنی پیدا شه. ولی نمیدونه بیشتر خانوما تنبلن و نمیرن سرکار

کی گفته بیشتر خانوما سرکار نمیرن؟ اتفاقا بیشتر خانمها الان شاغلن!

خانه داری هم دلیل بر تنبلی نیست انتخاب خود خانم بوده

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤