2777
2789

نقد نمی گیرن

میگن کارت به کارت کنین

کنار ما باش🫂 که محزون🪾 در انتظار بهاریم🪴 ✅️ما ( ایران🇮🇷🤝 ) و خدا⬅️🔝 ✅️ 💪 .... شما و همه⬅️ 🔚🕳 عید وبهار 1405 بر شما مبارک🌸 ان شاءالله که خداوند به برکت این عیدبزرگ و به برکت یاد مولا صاحب الزمان دلهای شما را همواره به لطف خود،نورانی کند 💫🙏🙏 ✅️ من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫✅️کاشکی یه بارون بزنه غم شهر رو بشوره ببره 🌧 اینجاشو که گیر افتاديم بکنه زودتر بگذره... چه خوب بچینه واسمون همون خدای رنگین کمون 🌈 ✅️ اگر رنگین کمان می خواهید باید بارش باران را به جان بخرید 🌈🌧 ✅️ به امید سیطره ی حکومت نور بر جهان🙏💫🙏 اللهم عجل لولیک الفرج المهدی الموعود علیه السلام 🙏💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چه جوری این پولا ازگلوشون پایین میره بخاطرش مریض بدبختو از مطب برمیگردونن که تواین گرما براشون فقط پول نقد بیاره خدا انشالله همشونو لعنت کنه 🤲

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
چه جوری این پولا ازگلوشون پایین میره بخاطرش مریض بدبختو از مطب برمیگردونن که تواین گرما براشون فقط پ ...

من یبار پسرمو بردم دکتر مجبور شدم برم نقد بگیرم با بچه بعد همه عابرای اطراف مجتمع پزشکی خالی شده بودن پول نداشتن مجبور شدم تاکسی بگیرم برم چهارراه عابربانک پول بردارم برگردم

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا