2777
2789
عنوان

دوستان کمک

186 بازدید | 37 پست

سلام دوستان من ی مشکل بزرگ تو زندگیم دارم ازهرچیژ و هرکس زودناراحت میشم و دلم میشکنه مثلا تیکه میندازن بهم یا حرفی میزنن ناراحت میشم میگن توقعی هستی خیلی به مثال میان خونمون سنگ تموم میذارم بخدا ولی من میرم خونشون درست محل نمیدن مثلا دور هم جمع میشن خاله هام مادرم ولی به من نمیگن دلم خیلی میشکنه و اینکه از بچگی توسری خور بزرگ شدم الان مه۲۶سالمه مامانم میخاد پشتم وایسه ولی دیره چون یادگرفتن بقیه بزنن توسرم حتی خاهر شوهرامم همینن آدم حسابم نمیکنن و اینکه تو جمع کم حرفم 

سلام عزیزم

یکم بیشتر توضیح میدی بتونم راهنماییت کنم؟

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندن!در بند کسی باش که در بند حسین است:)/این چادر تاج بهشتیست که بر سر دارم/تا سر به تنم باشد،چادر کفنم باشد:)/1401/8/22...در حوالی پاییز نیمه ی ماهم را دیدم!... الحمدالله.../ جانم فدای رهبرم / پیرو مکتب سید الشهدا و حاج قاسم و فدایی کشور و رهبر و دین و مذهبم. / جمهوری اسلامی حرم است./ روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگم تو تو جمع بیشتر حرف بزن بخند اگه بازم دیدی کم محلی میکنن با اونایی بیشتر رفت و آمد کن ک انرژی مثبت میدن بهت، چون تو اون جمعا بری خودت ناراحت میشی 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
سلام عزیزم یکم بیشتر توضیح میدی بتونم راهنماییت کنم؟

به من میگن بی جنبه مثلا تو جمع رام نمیدن مثلا من ی حرفی میزنم مسخرم میکنن ولی یکی دیگه همون حرف بزنه میگن وای چقدرفهمیده ۲۶سالمه کلا هیچکس جدیم نمیگیره 

خب عزیزدلم خودت میگی کم حرفی خودت میگی تو سری خورم خودت اعتماد به نفس نداری چطور میخوای چیزی که خودت به خودت نمیدی رو دیگران بهت بدن ،سعی کن اولا خودت رو دوست داشته باشی قبول داشته باشی و تواناییهای خودت رو بالا ببری و شروع کن از خودت دفاع کردن نه با بی ادبی و عصبانیت با قاطعیت و مودبانه کم کم متوجه تغییر اطرافیان هم میشی 

به من میگن بی جنبه مثلا تو جمع رام نمیدن مثلا من ی حرفی میزنم مسخرم میکنن ولی یکی دیگه همون حرف بزنه ...

۱۴۸۰ 

مشاور رایگانه حتما باهاشون حرف بزن علمی جوابت میدون و بهترین راهکار و بهت میدن

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
اصلا اعتماد به نفس ندارم چون از همون بچگی خوردم کردن کوچیکم کردن آدم حسابم نکردن الانم فایده ندارخ

ماهی و هروقت از آب بگیری تازه اس گل من ، از همین الان رو اعتماد بنفست کار کن ،جایی ک عادت کردن تحقیرت کنن و حس بد بدن اصلا نرو ، قرار نیست تو همه مجالس شرکت کنی که 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
به من میگن بی جنبه مثلا تو جمع رام نمیدن مثلا من ی حرفی میزنم مسخرم میکنن ولی یکی دیگه همون حرف بزنه ...

فهمیدم...

به خودت اعتماد ب نفس بده ولی ن از نوع کاذب

به خودت برس به پوستت ب تیپت به اخلاقت ب خونوادت

با هرکسی گرم نگیر و دم دستی نباش...منظورم اینه جوری نباش که اگ کسی همصحبت تو مهمونی پیدا نکرد بیاد سمت تو

با اعتماد ب نفس صحبت کن و قاطع نظر بده

کسی مسخرت کرد جدی ولی محترمانه برخورد کن

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندن!در بند کسی باش که در بند حسین است:)/این چادر تاج بهشتیست که بر سر دارم/تا سر به تنم باشد،چادر کفنم باشد:)/1401/8/22...در حوالی پاییز نیمه ی ماهم را دیدم!... الحمدالله.../ جانم فدای رهبرم / پیرو مکتب سید الشهدا و حاج قاسم و فدایی کشور و رهبر و دین و مذهبم. / جمهوری اسلامی حرم است./ روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم
قشنگم تو تو جمع بیشتر حرف بزن بخند اگه بازم دیدی کم محلی میکنن با اونایی بیشتر رفت و آمد کن ک انرژی ...

بمن میگن توقعی هستی خیلی اونسری مثلا رفتم خونه خالم ن درست حرف زد جتی بهشم گفتم چقدر اعصابت خورده گفت خابم بهم خورده بخدا همون موقع جاری اومد ی بگو بخندی راه انداخت قشنگ صدای شکستن قلبم شنیدم به خالم گفتم این رفتارشو گفت من دوست نداشتم ناراحتیم جلو اون بروز بدم راحت توجیح ولی من کوچکترین حرفم و رفتارم پیراهن عثمان میکنن 

بمن میگن توقعی هستی خیلی اونسری مثلا رفتم خونه خالم ن درست حرف زد جتی بهشم گفتم چقدر اعصابت خورده گف ...

عزیزدلم شایدم تو زیاد حساسی ، شاید واقعا دوست نداشته پیشش بروز بده