سلام دوستان من ی مشکل بزرگ تو زندگیم دارم ازهرچیژ و هرکس زودناراحت میشم و دلم میشکنه مثلا تیکه میندازن بهم یا حرفی میزنن ناراحت میشم میگن توقعی هستی خیلی به مثال میان خونمون سنگ تموم میذارم بخدا ولی من میرم خونشون درست محل نمیدن مثلا دور هم جمع میشن خاله هام مادرم ولی به من نمیگن دلم خیلی میشکنه و اینکه از بچگی توسری خور بزرگ شدم الان مه۲۶سالمه مامانم میخاد پشتم وایسه ولی دیره چون یادگرفتن بقیه بزنن توسرم حتی خاهر شوهرامم همینن آدم حسابم نمیکنن و اینکه تو جمع کم حرفم
منمگنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
فهمیدم... به خودت اعتماد ب نفس بده ولی ن از نوع کاذب به خودت برس به پوستت ب تیپت به اخلاقت ب خونوا ...
تو جمع همیشه احساس تنهایی میکنم میگن تا ی چی بهت میگیم بهت برمیخوره خب وقتی بدحرف میزنن باهات طلبکارن همیشه یا مثلا مادر بزرگم ی سری رفتم خونشون میخاستم چای بریزم گفت نمیخاد بریزی میشکونی قوریو ول کردم اومدم خونه تو کوچه گریه میکردم مامانم بهش گفته بود اگه کسای دیگه باشن که جلوشون خم راست میشی دختر من میاد اصلا محل نمیدی همون شد دیگه بی احترامی از مادربزرگم ندیدم یا حرفی ام میزنن مامانم جوابشون میده ولی خیلی دیره باید از بچگی اینکارارومیکرد
تو جمع همیشه احساس تنهایی میکنم میگن تا ی چی بهت میگیم بهت برمیخوره خب وقتی بدحرف میزنن باهات طلبکار ...
الکی اینجوری میکنن یا این اتفاقا افتاده قبلا؟
یکی ام اینکه ب حرفاشون بی اعتنا باش...
آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندن!در بند کسی باش که در بند حسین است:)/این چادر تاج بهشتیست که بر سر دارم/تا سر به تنم باشد،چادر کفنم باشد:)/1401/8/22...در حوالی پاییز نیمه ی ماهم را دیدم!... الحمدالله.../ جانم فدای رهبرم / پیرو مکتب سید الشهدا و حاج قاسم و فدایی کشور و رهبر و دین و مذهبم. / جمهوری اسلامی حرم است./ روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم
بخدا اگه من همچین رفتاری میگردم دیگه پاش تو خونم نمیذاشت
تو خوب باش خدا هوای خوبا داره جای دیگه برات جبران میکنه ک می ارزه ب صدتا از اینا 😍
منمگنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
تو خوب باش خدا هوای خوبا داره جای دیگه برات جبران میکنه ک می ارزه ب صدتا از اینا 😍
بخدا ن خودم ن شوهرم هیچ جوره کم نمیذاریم وقتی میان مثلا رفتیم قم خونه خالمینا همش میخاستن خونه بمونن خب شوهرم هی سرمن غرمیزد که چرا بیرون نمیریم منم میگفتم همش بهم میگفتن چق غرمیزنی خب شوهرم چندروز مرخصی گرفته بود بریم بگردیم بخدا اگه خونواده شوهرم بودن ی لحظه ام خونه نمیموندن حتی شوهرمم گفت به طایفه ما نگاه میکنه درحال گردش