2777
2789
عنوان

دوستان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 37 پست
دراین صورت هیچ جا نباید برم حتی مادرم

خب نرو ....

جایی رو پیدا کن ک وقتی برمیگردی شاد باشی

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
مرسی عزیزم

😍😘😘😘😘😘😘🤲💚

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فهمیدم... به خودت اعتماد ب نفس بده ولی ن از نوع کاذب به خودت برس به پوستت ب تیپت به اخلاقت ب خونوا ...

تو جمع همیشه احساس تنهایی میکنم میگن تا ی چی بهت میگیم بهت برمیخوره خب وقتی بدحرف میزنن باهات طلبکارن همیشه یا مثلا مادر بزرگم ی سری رفتم خونشون میخاستم چای بریزم گفت نمیخاد بریزی میشکونی قوریو ول کردم اومدم خونه تو کوچه گریه میکردم مامانم بهش گفته بود اگه کسای دیگه باشن که جلوشون خم راست میشی دختر من میاد اصلا محل نمیدی همون شد دیگه بی احترامی از مادربزرگم ندیدم یا حرفی ام میزنن مامانم جوابشون میده ولی خیلی دیره باید از بچگی اینکارارومیکرد

تو جمع همیشه احساس تنهایی میکنم میگن تا ی چی بهت میگیم بهت برمیخوره خب وقتی بدحرف میزنن باهات طلبکار ...

الکی اینجوری میکنن یا این اتفاقا افتاده قبلا؟

یکی ام اینکه ب حرفاشون بی اعتنا باش...

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندن!در بند کسی باش که در بند حسین است:)/این چادر تاج بهشتیست که بر سر دارم/تا سر به تنم باشد،چادر کفنم باشد:)/1401/8/22...در حوالی پاییز نیمه ی ماهم را دیدم!... الحمدالله.../ جانم فدای رهبرم / پیرو مکتب سید الشهدا و حاج قاسم و فدایی کشور و رهبر و دین و مذهبم. / جمهوری اسلامی حرم است./ روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم
تگر می‌دونستی فکر و ذهنت چقدررررر قابلیت دارن و به چه شدتی روی زندگیت تاثیر دارن اینحرف رو نمیزدی&nb ...

بدبختیایی که تو زندگی کشیدم تمومی نداره هرچی خداروصدا میزنم نمیشنوه صدامو

بخدا اگه من همچین رفتاری میگردم دیگه پاش تو خونم نمیذاشت 

تو خوب باش خدا هوای خوبا داره جای دیگه برات جبران می‌کنه ک می ارزه ب صدتا از اینا 😍

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
به من میگن بی جنبه مثلا تو جمع رام نمیدن مثلا من ی حرفی میزنم مسخرم میکنن ولی یکی دیگه همون حرف بزنه ...

سلام عزیزم یه مدت با جدیت هرکی هرچی بهت گفت جوابش بده 

تا جرعت نکنن حرف اضافه بزنن 

جدی و با اعتماد به نفس باش

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...» 
تو خوب باش خدا هوای خوبا داره جای دیگه برات جبران می‌کنه ک می ارزه ب صدتا از اینا 😍

بخدا ن خودم ن شوهرم هیچ جوره کم نمیذاریم وقتی میان مثلا رفتیم قم خونه خالمینا همش میخاستن خونه بمونن خب شوهرم هی سرمن غرمیزد که چرا بیرون نمیریم منم میگفتم همش بهم میگفتن چق غرمیزنی خب شوهرم چندروز مرخصی گرفته بود بریم بگردیم بخدا اگه خونواده شوهرم بودن ی لحظه ام خونه نمیموندن حتی شوهرمم گفت به طایفه ما نگاه میکنه درحال گردش 

رو اعتمادنفست کار کن شرو کن روابط جدید با ادمایی که تاییدت میکنن بسازی از اونا دور شو

اتفاقا ی آدمی ام هست تو فامیلمون اخلاقش همه چیش مثل منه جلوش جرئت نمیکنن بگن ولی پشتش میگن که فلانی عقده ایه فلانی روانیه فلانی توقعیه طلبکاره