2777
2789

بعدخواهرشوهر و مادر شوهرم نشسته بودن پشت سرم گفته بودن ب بچه نمیرسه و اهمیت نمیده چون دخترم۱سال و شش ماه از شیر گرفتم و الان دوماهه بعد منم سینم خشک نشده بود دیگ امروز رفتم حموم شیرشو دوشیدم و دوباره گذاشتم دهن دخترم ک اونا دهنشون ببندن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حق دارن چرا اینقدر بود گرفتی؟

گناه داره طفلی

حالا اشتباه کردی

باز چرا اشتباه بدتر کردی و بعد دو ماه دوباره گذاشتی ؟

قبل از بارداری دوره برید که توی بارداری به حرف کسی گوش ندید و کار درست رو انجام بدید

درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)

چه اشتباهی کردی... اگهبچت عادت کرده بود دیگه شیر نمیدادی بهش انگار یه معتاد از مواد باز کنن تا حالش خوبه بیان بهش مواد بدن...

به اونا هیچ ربطی نداره.. منم بچم ۹ ماه گرفتم شیر گاو دادم بهش الانم ۵ سالشه باهوش رشدشم عالی

زود بوده واسه از شیر گرفتن ولی بچه ت اذیت میشه ی بار جداش کردی از عشقش دوباره بدی سخت میشه خیلی سری بعد واست چون امیدواره که بازم اتفاق الان تکرار شه 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

خب حق دارن چرا اینقدر بود گرفتی؟ گناه داره طفلی حالا اشتباه کردی باز چرا اشتباه بدتر کردی و بعد د ...

چیو حق دارن اونا قبلش ب من نگفتن ک نه زوده الان دارن میگن

آفرین که بهشون باج دادی. تشویقشون کردی اونا ساز بزنن و تو برقصی. و دخالت کنن. اگرم چشم نگی، برات شاخ میشن که چطور برای شیر گرفتن مطیع شدی

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺