2777
2789

ممنون میشم راه حل قطعی بدین بعضیا نیگن سمپاشی موثر نیست پس چی موثره

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتون هرچی بذارین تاثیر نذاره،تنها راه حلش اینه زنگ بزنید بیان براتون سم پاشی کنن،فکر کنم حدود ۳روز باید از خونتون برین بیرون،ولی بعدش دیگه قطعی از بین میرن

ما همه چیه خونه رو شستیم  سم پاشی کردیم  رفتن 

حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا  یه صلوات مهمونم میکنی؟

باید اساسی پیگیر باشی برو سم فروشی نزدیک خونتون بهت سم میده که باید تمام خونه رو سم پاشی کنی تمام رخت خواب و بالشت و ملافه هارو با آب خیلی داغ بشور و کلا لباساتونو بنداز دور اگه حس میکنی داخلش تخم گذاشتن .وسایل چوبی داری اونارو هم سم پاشی کن 

کلا خیلی سخته از بین بردن ساس 

من موهام شپش گرفته بود تا ۱ماه درگیر بودم ساس که دیگه خیلی بدتره

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️

بببین من هم خودم تجربه دارم هم اطرافیان   فقط سم پاش تضمینی از بیرون    خونه کسی هم تا میتونی نرو   چون هرقدر رعایت کنی باز منتقل میشه   لامصب   با هیچ پور و اسپری و .....شستشوبا اب داغ و....نمیره    بدترین و مقاوم ترین حشره    خودتون تا ۰ند روز بعد سم‌پاشی نباید خونه باشید   ما خیلی چیزهایی که  خصوصا   چوب و مقوا داشت اخرش ریختیم بیرون    مثل پشتی هایی که توش مقوا بود    سم پاشی تضمینی  اگه  بعدا دوباره دربیاد   میان باز میزنن

باید اساسی پیگیر باشی برو سم فروشی نزدیک خونتون بهت سم میده که باید تمام خونه رو سم پاشی کنی تمام رخ ...

ما خودمون دوبار زدیم   فایده نداشت   از بیرون بیان وارد ترن    خدا سر کسی نیاره    معلوم نیست از کجا میاد