2777
2789
عنوان

پوست صورت

178 بازدید | 15 پست

گونه و بینیم خیلی کدر و قرمز شده اصلا یه رنگ بدی داره خیلی بد شده صورتم تروخدا یه پمادی بگید بهتر کنه

ابرسان و مرطوب کننده و اینا زدم تاثیر نداشت خیلی یا باید طولانی مدت استفاده کنم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پوستت به آفتاب حساسه منم همینجوریم،تو خونه هم شد آفتاب بزن

از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.

سه ماهه ابنجوری شدم فکر‌نمیکنم بخاطر آفتاب باشه آخه قبل این سه ماه اصلا اینجوری نبود پوستم 

شاید به چیزی حساسیت پیدا کردی برو دکتر متخصص پوست نشون بده تا تشخیص درست بده و دارو بهت بده

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

درضمن الان چند وقته شدت uv خیلی بالا هست و اگر بدون محافظ در معرض نور خورشید باشی برای پوست خیلی خطرناکه و ممکنه به پوستت اسیب جدی بزنه 

اخه قبلا اینجوری نبوده چرا اینجوری شده از سه ماه پیش یهو اینجوری شد

خب سه ماه پیش میشه نزدیکای اردیبهشت اینا،افتاب امسال از فروردین تند بود،پوستت واکنش نشون داده

از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.

پوسته پوسته هم میشه صورتت؟

نه فقط قرمزی 

نمیدونم واقعا بخاطر چیه ولی خب من یه مدت زیاد میشستم با شامپو لایه بردار شاید بخاطر اونم باشه

ترمیم کننده چقدر طول میکشه تاثیر بزاره؟ من الان یه چند روزی هست ترمیم کننده میزنم ولی خب تاثیر نداشت

نه فقط قرمزی  نمیدونم واقعا بخاطر چیه ولی خب من یه مدت زیاد میشستم با شامپو لایه بردار شاید بخ ...

شاید پوستت حساسیت نشون داده به اون شوینده و باعث خشکیه بیش از حد شده بنظرم سر خود چیزی نزن شاید لکه هات مقاوتر بشن به درمان برو دکتر همین امروز

شاید پوستت حساسیت نشون داده به اون شوینده و باعث خشکیه بیش از حد شده بنظرم سر خود چیزی نزن شاید لکه ...

من از یه دکتری پرسیدم گفت هیالورونیک اسید بزن با مرطوب کننده نمیدونم حالا واقعا بخاطر خشکی بیش از حده؟

من از یه دکتری پرسیدم گفت هیالورونیک اسید بزن با مرطوب کننده نمیدونم حالا واقعا بخاطر خشکی بیش از حد ...

ببین هر دلیلی ممکنه داشته باشه حتی ممکنه مشکل داخلی باشه یا اگزما داشته باشی و بخاطر رژیم غذایی نا مناسب اینحوری شده باشی 

یا چیزی خورده باشی که حساسیت نشون داده پوستت !

ولی روتین مناسب نوع پوستت باید داشته باشی و در حد نیاز پوستت باید استفاده کنی از محصولات 

استفاده زیاد از هر چیزی سودی که نداره هیچ ممکنه وضعیت پوستتو بدتر هم کنه 

مثلا من خودم چند سال پیش یه لکه های سیاهیی رو پوستم افتاد و پوستم ملتهب شد و بعدشم پوست انداخت رفتم دکتر گفت افتاب سوخته شدی 

واسه همین میگم مراجعه کن به دکتر پوست تا از نزدیک ببینه و تشخیص درست بده

نه فقط قرمزی  نمیدونم واقعا بخاطر چیه ولی خب من یه مدت زیاد میشستم با شامپو لایه بردار شاید بخ ...

ترمیم کننده میموزا بزن،اون خیییلی خوبه،من برای سوختگی با اگزوز موتور و التهاب نیش پشه و زخم بستر استفاده کردم خیلی خوب نتیجه گرفتم،قیمتشم خیلی مناسبه