2777
2789

ممنون میشم راه حل قطعی بدین بعضیا نیگن سمپاشی موثر نیست پس چی موثره

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه چی میگم دعام میکنی بعدا

قرص برنج بگیر بزار اون قسمتایی ک میدونی هستن دو روز بمونه قطعی میمیرن فقط خودتون ناچارا نباید خونه باشین

قرص برنجم شوخی نیس اگه بچه داری اصلا بهش فک نکن 

خودتم میخوای برداری و هر کار کنی خیلی مراقب باش از دستکش کلفت استفاده کن 

من یه چی میگم دعام میکنی بعدا قرص برنج بگیر بزار اون قسمتایی ک میدونی هستن دو روز بمونه قطعی میمیرن ...

مامان من ۲۵ تا قرص برنج گذاشتن تو خونشون

کمتر شدن ولی بعد یه ماه دوباره اندازه همون قبل شدن حتی بیشتر

تا جاییکه من خوندم تو‌همین سایت ، گفتن باید اول جای تکثیرشونو پیدا کنی که معمولا تو کمد یا درز تخت خواب و لحاف تشک هست…اگه بشه اونارو اتیش بزنی بسوزونی. وگرنه دوهفته بزاری زیر افتاب داغ تو حیاط یا پشت بام.

بعد هم بگی از بیرون بیان برا سمپاشی با قرص برنج.خودشون میگن چکار کنین

باید خودتون دو هفته نباشین خونه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11539786/حقوق-سرگرد-چقدره-بچها?postId=300415379   

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11539786/

میشه  برام گزارش بزنید پاک شه ،  لایکم کنید ده نفر ، گزارش بزنید براتون توحیدمیخونمحقوق-سرگرد-چقدره-بچها?postId=300415379

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

کی گفته سمپاشی موثر نیست؟

خونتو سمپاشی کن و چند رور خونه نباش همشون از بین میرن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
مامان من ۲۵ تا قرص برنج گذاشتن تو خونشون کمتر شدن ولی بعد یه ماه دوباره اندازه همون قبل شدن حتی بیش ...

ما ک گذاشتیم اوکی شد ۵ سال پیش این اتفاق افتاد 

بعد اون هر چی داشتیم از بالشت و لباس همرو با ابجوش جوشوندیم بعد ملافه و کل زندگیو ابجوشی کردیم رفت کلا