2789
عنوان

مهاجرت🥼🩺✈️

755 بازدید | 20 پست

سلام دوستان. وقت بخیر

من خیلی دوست دارم مهاجرت کنم، ولی در انتخاب کشوری که می خواهم مهاجرت کنم و به دنبال اون زبانی که می خواهم یاد بگیرم مشکل دارم. می خواهم از طریق دیپلم مهاجرت کنم ولی میگن لیسانس بهتره. و همچنین می خواهم از طریق ایتالیا یا فرانسه که راحت تر ویزا می دهند اقدام کنم و بعد از تموم شدن درسم مهاجرت کاری به کانادا یا آمریکا داشته باشم، یا مثلاً تا ارشد رو ایتالیا باشم و بعدش برم. کسی می‌تونه راهنمایی ام کنه؟؟ به شدت سردرگم هستم.

راستی زبان انگلیسی ام هم روی سطح B1 هست. امسال میرم کلاس دهم تجربی.

مهم ترین و اصلی ترین سوال: خودت یا خانواده هزینه های زندگی و تحصیل رو قراره فراهم کنید یا دنبال بورسیه و فاند هستی؟

در مورد زبان صرف نظر از کشوری که میخوای بری تمرکز اولت روی انگلیسی و گرفتن مدرک ایلتس یا تافل باشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام

برای رشته های پزشکی ایتالیا شما باید آزمون آیمت بدین 

واسه زبان هم آیلتس حداقل ۶ می‌خوان و تافل حداقل ۸۰ (ایتالیا اینجوریه) 

واسه تمکن ایتالیا باید ۳۵۰ باشه تو حسابتون 

واسه ایتالیا قضیه اینجوریه حالا سوال دیگه داری بگو 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

برای مهاجرت...اول جیب خیلییییی پرپوووولللل بعدم حرفه ای که به دردشون بخوره و در اولویت های بعدی زبان!من پرستارم وضعمون هم عالی نیست ولی خوبه مدرک زبان تخصصی علوم پزشکی دارم ولی آیلتس رو ن...ولی میگم واقعا ریسکه خیلی باید جیبت پر پول باشه

مهم ترین و اصلی ترین سوال: خودت یا خانواده هزینه های زندگی و تحصیل رو قراره فراهم کنید یا دنبال بورس ...

دنبال بورس هستم چون هزینه های اونجا بالاست. استانی یا از طریق استاد هم برام مهم نیست. حتی از طریق کار دانشجویی هم شاید بتونم به خودم کمک کنم.

سلام برای رشته های پزشکی ایتالیا شما باید آزمون آیمت بدین  واسه زبان هم آیلتس حداقل ۶ می‌خوان ...

برای رشته دندانپزشکی یا علوم پایه چطور؟

و اینکه اصلاً می تونم به عنوان یه پل برای کشور های بهتر بهش نگاه کنم؟

ممنون میشم جواب بدین🌱

دنبال بورس هستم چون هزینه های اونجا بالاست. استانی یا از طریق استاد هم برام مهم نیست. حتی از طریق کا ...

خب اها نکته همینه: اگر دنبال بورسیه هستی برای مقاطع فوق دیپلم یا کارشناسی شانس گرفتن بورسیه بسیار بسیار بسیار پایینه. نمی تونم به قدر کافی تاکید کنم چقدر شانسش پایینه 

یعنی از خود اساتید که برای مقطع فوق دیپلم یا کارشناسی محاله بتونی بورسیه بگیری

تنها شانس بورسیه های دولتی یا استانی هست که بعضی کشور ها تدارک دیدن. ولی این بورسیه ها به شدت رقابتی هستن و سهمیه افرادی که می تونن این بورسیه ها رو دریافت کنن بسیار پایین هست معمولا، مثلا در حد ۱۰ تا ۱۵ نفر در سال.

اکثر این بورسیه ها برای مقطع کارشناسی شرایط بسیار سخت گیرانه تری دارند تا مقاطع ارشد و دکترا

در مورد کار پاره وقت هم احتمالا خودت اطلاع داری که بسته به کشور مقصد، با ویزای تحصیلی نهایتا ۲۰ تا ۲۸ ساعت بتونی کار بکنی که جوابگوی هزینه های زندگی نیست. 

در ضمن این بورسیه های دولتی اکثرا شامل حال رشته های پزشکی و دندان پزشکی نمیشه

منبع صحبت های بالا: من خودم مهاجرت تحصیلی کردم و سالها در این زمینه تحقیق کردم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
خب اها نکته همینه: اگر دنبال بورسیه هستی برای مقاطع فوق دیپلم یا کارشناسی شانس گرفتن بورسیه بسیار بس ...

بورسیه استانی ایتالیا به همه دانشجویان کارشناسی و ارشد و حتی پزشکی تعلق میگیره (بخاطر اینکه ارزش پولمون خیلی کمه بورسیه به همه میدن) 

بااحترام 🙏🏻

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

برای رشته دندانپزشکی یا علوم پایه چطور؟ و اینکه اصلاً می تونم به عنوان یه پل برای کشور های بهتر بهش ...

دندونش هم همینه و باید ایمت بدین 

واسه علوم پایه بعضی از رشته های آزمون ورودی دارن و بعضیا ندارن 

بله میشه نگاه کرد ولی خیلی سخته چون باید معدلتون بالا باشه واسه ارشد و کار تحقیقاتی داشته باشید تا بتونید برید ولی ایتالیا چون مجبوری به انگلیسی یا ایتالیایی بخونید شانس خیلی کمه واسه ارشد بتونید فاند پیدا کنید برای کشور های دیگه 

اما اگه هدفتون مهاجرت کاریه بعد تحصیل، ایتالیا مقصد خوبیه برای کارشناسی چون دانشگاه های خوبی داره و دو سال وقت میدن بعد فارغ التحصیلی تا کار پیدا کنید 

سطح ازمونش چطوره؟

من رشتم فنی بوده و خودم تجربه ای ندارم ولی دوستانم که آزمون دادن گفتن از کنکور ایران فقط یکمی آسون تر بود سوال ها