2777
2789
عنوان

عروسی گرفتن

144 بازدید | 8 پست

سلام خیلی استرس دارم ما هنوز خونه. ماشین نداریم عروسی هم میخوایم بگیریم ۶ ماه دیگه ... بنظرتون طلا بفروشم ماشین بخریم؟ یا بعد عروسی با هرچی جمع شد و طلا ماشین بخریم؟؟

نمیدونم من چرا هیچ ذوقی واسه عروسی گرفتن ندارم

واقعا چه اصراریه وقتی مایهتاج زندگیمون فراهم نیست عروسی بگیریم واسه فامیلا و چندین برابر پول یه ماشین خرج کنیم و بعد بریم زیر هزاااران قسط فقط واسه اینکه فک و فامیل و در و همسایه بیان چند ساعتی لذت ببرن و بعدم هزاران حرف و حدیث پشتمون بزنن

گلم عروسی رادر حد لباس واتلیه وجمع خودمونی بگیر که حسرت به دل نمونی البته اگه قراره شوهرت خرج کنه وگرنه اگه خانوادش ميدند بگیر .ماشین هم بذاربعد از عروسی ببین چی میشه ولی اگه اول زندگیت طلا فروختی حتما به نامت بزن که این که می گند فرقی نداره حرفه خیلی هم فرق داره.درکل اگه همسرت لیاقت داره مالی کمکمش کن وگرنه بذارخودش از پس زندگیش بربیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم عروسی نگیرین

به جاش برید آرایشگاه و آتلیه ، عکس یادگاری بندازین

بعدش خانواده هاتونو به یه رستوران شیک دعوت کنید و برید ماه عسل و بعد خونه خودتون

بازم نظر خودتون مهم تره

اجاره ی خونه واجب تر از ماشینه

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

نمیدونم من چرا هیچ ذوقی واسه عروسی گرفتن ندارمواقعا چه اصراریه وقتی مایهتاج زندگیمون فراهم نیست عروس ...

اخه چیکار میشه کرد خواهر وقتی یه خونه ۸۰ ۱۰۰ متری اجاره کنی که بدتره میان خونت توقع شام هم دارن .... اینطوری دیگه دهنشون بسته میشه ول زندگیت میکنن

گلم عروسی رادر حد لباس واتلیه وجمع خودمونی بگیر که حسرت به دل نمونی البته اگه قراره شوهرت خرج کنه و ...

اره فقط خانواده ها هستن حتی دوستی کسی نیست ولی خب اجاره کردن خونه شهر ما راحته من فقط برای ماشین میگم چیکار کنم

اخه چیکار میشه کرد خواهر وقتی یه خونه ۸۰ ۱۰۰ متری اجاره کنی که بدتره میان خونت توقع شام هم دارن .... ...

اتفاقا فامیل ما عروسی نگرفت رفت ماه عسل برگشتنیم هیچ کسی رو دعوت نکرد اتفاقا ما فامیلا دعوتش کردیم کادوشو بهش دادیم خود مامان من یه گردنبند 4 گرمی داد