2777
2789
الان ی نوجوون ممکنه دلش بخواد موادبکشه باید اجازه بدیم؟اشتباه اشتباهه چه از اشتباهه خوشش بیاد چه نیا ...

به خودش ربط داره 

مواد با ازدواج قابل مقایس اخه 

خیلی ها دیدم خوشبخت هم هستن 

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خودش ربط داره  مواد با ازدواج قابل مقایس اخه  خیلی ها دیدم خوشبخت هم هستن

خیر به جامعه ربط داره .ازدواج زیر 18سال کارغلطه همونجوری که موادکشیدن کار غلطیه 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
خیر به جامعه ربط داره .ازدواج زیر 18سال کارغلطه همونجوری که موادکشیدن کار غلطیه 

درست و غلط رو ما نمیتونیم تعیین کنیم پس بهتره براشون ارزوی خوشبختی کنیم و نهایت جلو ازدواج بچه هامون رو بتونیم تو این سن بگیریم و یا خودمون

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !

یه بار یه مرده گیر داده بود به دوستم، دوستم دانشجوعه، مرده متاهل بود میگفت از ریخت زنم بدم میاد، ازوقتی ۱۸ بود بامن ازدواج کرد ۲ تا بچه پس انداخته، میخوام بندازمش بیرون 😂دوست دخترم داشت تازه دوستم میگفت

هنگ کردم خدایی 😂

بیخیال منم خیلی اوایل سر موضوع کودک همسری و فرزنداوری حرص میخوردم بعدا فهمیدم خلایق هر چه لایق 

به قول خودشون نه من میخوام نونشونو بدم نه من میخوام عواقب و اثراتش رو تحمل کنم 

یه بار یه مرده گیر داده بود به دوستم، دوستم دانشجوعه، مرده متاهل بود میگفت از ریخت زنم بدم میاد، ازو ...

دوستمم گفته بود برو خونتوووون نبینمت بابا، لیاقتت همون دخترای سن پایین بی هنرن

درست و غلط رو ما نمیتونیم تعیین کنیم پس بهتره براشون ارزوی خوشبختی کنیم و نهایت جلو ازدواج بچه هامون ...

تو جامعه تاثیرمیذاره پس باید سعی کنیم جلوش گرفته بشه کلا و ازدواج با زیر18سال ازدواج با کودک محسوب میشه هرچقدرم خودش مشتاق باشه رابطه باهاش یعنی تجاوز و چون تجربیات مناسب سنشو تجربه نمیکنه تاثیربدی میذاره و خب بچه هم میخواد تربیت کنه رو اونم تاثیرمیذاره پس رو جامعه اثرمیذاره باید ریشه کن بشه.

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم