ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه بار یه مرده گیر داده بود به دوستم، دوستم دانشجوعه، مرده متاهل بود میگفت از ریخت زنم بدم میاد، ازوقتی ۱۸ بود بامن ازدواج کرد ۲ تا بچه پس انداخته، میخوام بندازمش بیرون 😂دوست دخترم داشت تازه دوستم میگفت
درست و غلط رو ما نمیتونیم تعیین کنیم پس بهتره براشون ارزوی خوشبختی کنیم و نهایت جلو ازدواج بچه هامون ...
تو جامعه تاثیرمیذاره پس باید سعی کنیم جلوش گرفته بشه کلا و ازدواج با زیر18سال ازدواج با کودک محسوب میشه هرچقدرم خودش مشتاق باشه رابطه باهاش یعنی تجاوز و چون تجربیات مناسب سنشو تجربه نمیکنه تاثیربدی میذاره و خب بچه هم میخواد تربیت کنه رو اونم تاثیرمیذاره پس رو جامعه اثرمیذاره باید ریشه کن بشه.
تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم