2777
2789
بحث خوشبختی نیست.بحث اینه که هر کاری باید تو سن مناسبش انجام بگیره.میشه بچه ۳ ساله رو بفرستی مدرسه؟

اخه حرف من این وقتی نمی تونین قانون درست و اجرا کنید چرا باید در موردش حرص هم بخورین؟ 

نهایت کار ما ارزوی خوشبختی برا همه 

نسل امروز هم انقدر جسارت دارن کسی نتونه زورشون کنه من دیدم دختر مادرشو سر ازدواج کتک زد اونم تو سن ۱۶سالگی با پسر فرار کرد چیکار کنه مادرش مجبور شد رضایت بده 

با بعضی از بچه ها کنار اومدن سخت 

شاید بگی تربیت نادرست نمیدونم ولی بقیه بچه هاش که یکیش دوست منه دکتری هم گرفته مجرد و میگه زوذه😂

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !
تو جامعه تاثیرمیذاره پس باید سعی کنیم جلوش گرفته بشه کلا و ازدواج با زیر18سال ازدواج با کودک محسوب م ...

اگه میتونی بسم الله

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوم یه بار و کارش مثل گربه ست بنده خدا. اینا هنوز باید عروسک بازی کنن.دخترم ۱۴ سالشه دیروز بهم میگه ...

من خودم 19سالمه شیشه شیر دارم توش دارو عطاری ک مامانم دم میکنه میخورم  

نه واقعا هست ی نمونه تو فامیل داریم ۱۴ عقد ۱۵ ازدواج۱۷ باردار شد الان از منکه۳۴ سالمه طفلی زودتر تو زندگیش شکست خورده و احساس میکنم خیلی افسرده اس 

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
من خودم 19سالمه شیشه شیر دارم توش دارو عطاری ک مامانم دم میکنه میخورم    

👏👏👏🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دختر من شیرخشک هم میخوره دوسه روز یه دفعه براش گیگوز ۳ میگیرم.مسئول داروخانه ها می پرسن چند وقتشه نی نی تون.میگم ۱۴ سال میخندن  

👏👏👏🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دختر من شیرخشک هم میخوره دوسه روز یه دفعه براش گیگوز ۳ میگیرم.مسئول داروخانه ها ...

ولی کلا دوست دارم که شما دختر کوچولوها تو حال و هوای بچگیتون بمونی حالا حالاها نمیخواد بزرگ بشین.والا میخواهید بزرگ بشید که چی بشه؟هر چی دیرتر بیفتید تو دردسرهای متاهلی و...بهتره

👏👏👏🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دختر من شیرخشک هم میخوره دوسه روز یه دفعه براش گیگوز ۳ میگیرم.مسئول داروخانه ها ...

نه من دوسش دارم خوشم اومد ازش نه این ک مس خودمه ها نه 

بخاطر اینکه اون جور ک دوس داره داره زندگی میکنه حالا هر‌کسی بود میگف دوستام یا کسی  بفهمن مسخرم  میکنن