2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 136 پست
خوشبحالتتتت اگه یادت بود منم دعا کن🥲🥲 موج های خروشانم برو🥲

اسمت رو بگو عزیزم برات دعا می کنم حتما برگشت بهت خبر می دم کسی چه می دونه شاید من رابطه فرشته آمین گو بشم برات 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کلا شبا خیلی وقته نخوابیدم

منم همینطور

دوست دارم زندگیم منطم شه ولی شب بیداری خیلی دوست دارم نمیدونم چرا

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
تنبل تر از این حرفام ک پاشم چیزی بخورم ب مامانم‌ ساعت سه گفتم بیار نیورد منم دیگ‌نخوردم🥲😂👩‍🦯

ای وااای از دست شما جوونا

پسر منم تا میزو نچینم هیچی نمیخوره

منم بخاطر اون این وقت صبح صبحوونه میخورم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

با صدای آبشار تو گوشم بیدار شدم

فکر کردم حشره رفته تو گوشم الانم که آب ریختم و یه وری کردم خبری نبود

فعلا صداشم خوابیده خدا بخیر کنه....

دخترمم استفراغ کرده و الانم کنارم خوابه و تب داره نمیدونم چی میشه...

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
پسرم هنوز بیداره🤪

چندسالشه؟

اگ بالای سه ساله کارتون بزار براش بخواب 😂

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
اره چاره ای نیست ولی من یه لحظه هم آروم و قرار ندارم

حق داری عزیزم

خدا به دل بی قرارت صبروآرامش بده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
از گرما و یکنواختی 🙁 البته الان یکم پشیمونم 

دیکه انجامش  دادی پشیمون نباش

منم دوست دارم  یشهر دیگ برم ولی خب شهرخودمونم دوست دارم

بیدارشدم. صبحانه همسرمواماده کنم بعدبیدارش کنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پس الکی حس نکردم  الان واقعا میگم انگار نشسته جواب من و میده . خییییلی خووبه

من سر کنکور و نمره دانشگاه انقد فاال گرفتم

فک کنم تنش تو گور لرزید🤣🤣🤣

هروقت میخوام‌ بگیرم بهش میگم خوب‌جوابمو‌بده ک برم

چندسالشه؟ اگ بالای سه ساله کارتون بزار براش بخواب 😂

یک سالشه،آقا داره آهنگ گوش میده و خمیازه می‌کشه اما نمیخوابه😂🤕

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
اکسم.  دخترداییمم امشب به خاستگارش بله داد و قراره 2،3 روز دیگه عقد کنن و ازم دوره و مث خواهرم ...

منم خواهرم شیش ماهه نامزد کرده

ولی تفاوت زیادی نداره 

غصه اونو نخور  مهاجرت ک‌نمیکنه میتونی بازم مث قبل باشین

نه باو پرتو کیه 😂😂 من سهام

چمیدونم اونم نمی‌شناختم ولی بالاش نوشته بود پرتو🤣🤣