2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 136 پست
حالم خوب نیس همش باخودم فکر میکنم چجوری میتونم یه آدمو که به درد زندگیم نمیخوره کامل بزارم کنار هم ...

درک میکنم واقعا 

خیلی سخته شایدم نشدنیه

ی آدم اینجوری ت زندگیم هست از چشمم افتاده ولی از قلبم بیرون نرفته 

سرگرم‌باش کنار گذاشته میشه...

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
منم

سخت میگذره😔

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خواهرم شیش ماهه نامزد کرده ولی تفاوت زیادی نداره  غصه اونو نخور  مهاجرت ک‌نمیکنه میت ...

بابا سنشون کمه و خیلی با عجله دارن پیش میرن

البته 2سالم رل بودن

بخاطر همین استرسشو دارم ک نکنه کارش اشتباه باشه و.. 

اسمت رو بگو عزیزم برات دعا می کنم حتما برگشت بهت خبر می دم کسی چه می دونه شاید من رابطه فرشته آمین گ ...

برای میترا دعا کن

حالش خوب شه من هیچی نمیخوام دیگه

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
ای وااای از دست شما جوونا پسر منم تا میزو نچینم هیچی نمیخوره منم بخاطر اون این وقت صبح صبحوونه میخ ...

غصه مامانمم میخورم

ولی خب خیلی خستم

ی بارم از خستگی ۲۴ ساعت هیچی نخوردم 

حوصله انجام کاریو ندارم 

با صدای آبشار تو گوشم بیدار شدم فکر کردم حشره رفته تو گوشم الانم که آب ریختم و یه وری کردم خبری نبو ...

وای

ببرش دکتر‌خب

از دل‌درد پریود بیدار شدم :!:// 

من تو اپ زده از ۲۱ وقتشه ولی هنوووز نشدم 

هرروز اعصابم خرابه ولی نمیاد ک

ژلوفن بخور بخوابب

یک سالشه،آقا داره آهنگ گوش میده و خمیازه می‌کشه اما نمیخوابه😂🤕

عزیزمممممممم

عاشق بچه های زیر‌دوسالممم

همه نی نی هامون‌بزرگ شدن🥲

دلممم خواست

من متنفرم از اینکه نمیتونم شبا بخوابم

چرا نمیتونی؟؟

خب تنطیم کن خوابتو

یا زیاد فعالیت کن ک خسته بشی

بابا سنشون کمه و خیلی با عجله دارن پیش میرن البته 2سالم رل بودن بخاطر همین استرسشو دارم ک نکنه کار ...

ن بابا

براش دعا کن‌نگرانش‌نباش

ایشالا خوشبخت شن

عزیزمممممممم عاشق بچه های زیر‌دوسالممم همه نی نی هامون‌بزرگ شدن🥲 دلممم خواست

عزیزم🫂،واقعا تا چشم رو هم میزاریم بچه ها بزرگ شدن،😊پسر منم تازه خوابش برد خداروشکر😁

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
تو این شهر کوفتی دکتری بدرد بخور نیست الان عصر گرما زده شه. منتظرم بیدار شه بدحال باشه مجبورم ببرم

این دکترای آنلاین و ویزیت تلفنی هم هستا

اگه نمیتونی بری الان میتونی با تماس مشورت بگیری