2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 136 پست
منم از جنوب اومدم شمال🤣

از گرما فرار کردی😂😂😂😂

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

پسرم هنوز بیداره🤪

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه باو لینک خودمه 😂😂

عه ت پرتویی؟🥲😂😂

برات پی‌گذاشتم پق

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
دلتنگ کی هستی؟ من دلتنگ دوستمم ی ماهه بیخبرم عمل قلب باز کرده سی سی یوعه انقدر ک دلم براش تنگ شده ...

اکسم. 

دخترداییمم امشب به خاستگارش بله داد و قراره 2،3 روز دیگه عقد کنن و ازم دوره و مث خواهرمه دلتنگش شدم.. دوس داشتم امشب پیشش باشم:) 

الهی بگردم.. ایشالا بهتر بشن

شمالم می ریم مشهد

خوشبحالتتتت

اگه یادت بود منم دعا کن🥲🥲

موج های خروشانم برو🥲

دلم برای بابام تنگ شده ۱۹روز فوت کرده دلم میخواد بمیرم داغونم دارم دیوونه میشم نمیدونم اصلا باید چیک ...

روحش شاد🌹

چاره ای نیست عزیزم این قانون تلخ روزگاره 

باید با غم نبودنش و خاطراتش زندگی کنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دلم برای بابام تنگ شده ۱۹روز فوت کرده دلم میخواد بمیرم داغونم دارم دیوونه میشم نمیدونم اصلا باید چیک ...

آخی عزیزم،خدا رحمتشون کنه از خدا میخوام به قلبت آرامش بده🖤🫂

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

وایی

خدا رحمتش کنه

خیلی سخته حتما

خدا بهتون صبر بده🖤😞

اشتباه میکنی پاشو صبحوونه بخور ببین چه خواب خوبی داری

تنبل تر از این حرفام ک پاشم چیزی بخورم

ب مامانم‌ ساعت سه گفتم بیار نیورد منم دیگ‌نخوردم🥲😂👩‍🦯