2777
2789
عنوان

شنود تلفن 😱😱

8656 بازدید | 14 پست

س‍لام دوستان تو نت نوشته... مربع ستاره 62 مربع بزنید اگر ی شماره رو صفحه اومد یعتی گوشیتون شنود میشه برا ازبین رفتن شنود کد مربع 21 مربع بزنید... من کد زدم واقعا ی شماره اومد رو گوشیم اومد برا گوشی همسرمم دقیقا همون شماره اومد... بنظرتون واقعا شنود میشیم؟! یا براهمه اون شماره میاد؟! 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگه مسخره نمیکنید شنود چیه؟

یادت باشه وقتی ماکارونی آبکش میکنی بسم الله بگی اگه نگفتی اجدادم میان سراغت..... نرهای سایت که پست تو تاپیک زنونه میزارید برید بمیرید تو تاپیک من شرکت نکنید ازتون بدم میاد برید گمشید ازین سایت😭😭😭 کاش یه روزی برسه منم تاپیک بزنم بگم شد بلاخره شغلمو پیدا کردم بلاخره بینیم رو عمل کردم بلاخره یه عشق و محبت قوی به قلبم تزریق شد و روحمو به پرواز درآورد اگه جوابتو ندادم یعنی برای وقتم ارزش قائل بودم و در حد پشه ای ارزش نداشتی و تو این بی جوابی صدتا فحش وجود داره

*۲۱#   دایورت #۲۱# ‍  از دایورتی خارج‌میشه

خب من ک اصلا ب این شماره ک روی گوشیم اومد دایورت نکرده بودم... الان ک کد مربع 21 مربع زدم، و بعد دوباره همون مربع ستاره 62 مربع امتحان کردم گفت کد ناممعتبر هست. ولی سری اول یک شماره اومد. 

دقیق بگو چی بزنم ؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬