استارتر .starter کسی ک تاپیک زده .تاپیک رو شروع کرده .الان تو این تاپیک ک زدی تو استارتر هستی.هر کی ...
چنان توضیح دادی منم فهمیدم🤣🤣🤣🤣ازکیه تو نی نی سایتم ب رنگ زرد دقت نکرده بودم الان فهمیدم 🤣🤣🤣🤣راضی ام ازت خخخخ
۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿زود بزرگ نشو دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه نفس کشیدنمی دخترم ….
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوهووووم.. تو اسمارتیز بفروش مویوم اسماعیل باعشه؟🥺😂
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
قابلی نداشت 😂 منم عوضش از امضات شات گرفتم.خیلی حال کردم دمت گرم ... یه دختر چهار ساله دارم یه دختر ...
ای جاااان دلمممم خدا حفظشون کنه زیر سایه پدرمادر بزرگ بشن 😍😍😍
۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿زود بزرگ نشو دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه نفس کشیدنمی دخترم ….