2777
2789
استارتر .starter کسی ک تاپیک زده .تاپیک رو شروع کرده .الان تو این تاپیک ک زدی تو استارتر هستی.هر کی ...

چنان توضیح دادی منم فهمیدم🤣🤣🤣🤣ازکیه تو نی نی سایتم ب رنگ زرد دقت نکرده بودم الان فهمیدم 🤣🤣🤣🤣راضی ام ازت خخخخ

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای اصلا دکه بزنم وسط نی نی سایت

اوهووووم.. تو اسمارتیز بفروش مویوم اسماعیل باعشه؟🥺😂

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
کی فلافلو سمبوسه بفروشه

نمیدونم.. آگهی میدیم با ماهی ۲۰۰ تک تومنی حقوق:(

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
چنان توضیح دادی منم فهمیدم🤣🤣🤣🤣ازکیه تو نی نی سایتم ب رنگ زرد دقت نکرده بودم الان فهمیدم 🤣🤣🤣🤣 ...

قابلی نداشت 😂 منم عوضش از امضات شات گرفتم.خیلی حال کردم دمت گرم ... یه دختر چهار ساله دارم یه دختر دو روزه 

قابلی نداشت 😂 منم عوضش از امضات شات گرفتم.خیلی حال کردم دمت گرم ... یه دختر چهار ساله دارم یه دختر ...

ای جاااان دلمممم خدا حفظشون کنه زیر سایه پدرمادر بزرگ بشن 😍😍😍

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….