2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا وقتی بترسی همیشه تو یه حالت میمونی.. برو تحقیق کن ببین تو شهرتون چقدر ناخنکار هست و درامدا چجوریه و اصلا مشتری هست یا نه

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
من رفتم هیچی با هیچی ولی من اصلا علاقه نداشتم برای درآمدش رفتم و چون علاقه نبود حوصله پیگیری هم نداش ...

دراکد نداشتی سخت بود یا چی میشه بیشتر توضیح بدی ممنونم

چحور بفهمم نمیشع ک

شهرتون کوچیکه؟

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
[QUOTE=300760001]شهرتون کوچیکه؟[/QUOTنسبتا 

ب احتمال زیاد میگیره.. باز خودت با چند تا ارایشگاه صحبت کن

دراکد نداشتی سخت بود یا چی میشه بیشتر توضیح بدی ممنونم

درآمد داشتم مربی کاراته بودم برای افزایش درآمد زدم تو این حرفه ولی خب به شدت از جو ارایشگاه متنفرم یه جا رفتم برای کار اصلا نتونستم فضا رو تحمل کنم اونا اوکی بودنا من از فضای ارایگشاه بدم میاد

الان دارم بر اساس علایقم برنامه ریزی میکنم که چیزایی که آرزو داشتم رو یاد بگیرم چون علاقه خیلی مهمه

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی
حالا من میترسم نکنه من برم یاد بگیرم کلا دیه از مد بیوفته

اتفاقا هر چی بیشتر میگذره انگار بیشتر داره جا افتاده میشه

درآمد داشتم مربی کاراته بودم برای افزایش درآمد زدم تو این حرفه ولی خب به شدت از جو ارایشگاه متنفرم ی ...

منم راضیم والا میگم ماهی6تومنم دربیارم کافیه میترسم اونم در نیاد

منم راضیم والا میگم ماهی6تومنم دربیارم کافیه میترسم اونم در نیاد

علاله بر سالن باید تو خونه مشتری بگیری که اینقدر گیرت بیاد و باید کارت اوکی باشه 

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی