2777
2789

سلام پسرم یکماه و نیم میبرم گفتار درکش بهتر شده ولی کلام نداره شما چه مدت بعد نتیجه گرفتید

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

کسی تجربه ای داره لطفا بگین

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره مشکلش چی باشه

نوار مغز و گوش سالمه گفت بیش‌فعالی خفیف داره که دارو میخوره

من بعد ۸ ماه نتیجه گرفتم ول کردم حالا اکن میگف بیار ولی من نبردم ولی خودش به مرور اصلا زبونش باز شد ...

عزیزم قبل از اون کلمه میگفت یا ن ؟ هفته ای چند بار میبردی؟خودتم تمرین میکردی باهاش؟

عزیزم قبل از اون کلمه میگفت یا ن ؟ هفته ای چند بار میبردی؟خودتم تمرین میکردی باهاش؟

اره میگف ولی خیلی کم اولش هقته ای سه جلسع بعد دید پیشرف کرد بعد دوماه گفت هفته ای دوجلسه و اواخرش هفته ای یه جلسه اره من باهاش کار میکردم ولی با من زیاد همکاری نمیکزد

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

سنش چقدره تماس چشم داره

ارتباطش با بقیه چطوره

سه سال و نیمه هست بله تماس و ارتباط همه چیش نسبی هست تو خونه یا جاهای خلوت خیلی خوبه ولی تو شلوغی اصلا محل نمیزاره هر کار بخاد میکنه

اره میگف ولی خیلی کم اولش هقته ای سه جلسع بعد دید پیشرف کرد بعد دوماه گفت هفته ای دوجلسه و اواخرش هف ...

پسر من الان تازه فلش کارتای میوه رو مثلا یاد گرفته پازل اعضای بدن رو یاد گرفته در همین حد .... شناختش بهتر شده ولی کلام نداره چرا خوب نیمشه پس

بیشفعالی خفیف که مشکلی نیست ۴ سال به بعد زبون دراز مبشه

توکل بخدا ... از وقتی دارو میخوره خیلی آروم تر شده همه میفهمن

پسر من الان تازه فلش کارتای میوه رو مثلا یاد گرفته پازل اعضای بدن رو یاد گرفته در همین حد .... شناخت ...

سعی کن زیاد بیرون ببریش من وقتی میبردمش تو جنع خیلی تاثیر داشت مخصوصا پارک خیابون براش وسایل توی مغازه هارو میگفتم یه دفتر نقاشی گرفتم براش نقاشی میکردم مثلا بخاری میکشیدم میگفتم این بخاریه تو هم بکش ولی کلا تو جمع بره خیلی تاثیر داره چند سالشه الان کوچولوت؟

سعی کن زیاد بیرون ببریش من وقتی میبردمش تو جنع خیلی تاثیر داشت مخصوصا پارک خیابون براش وسایل توی مغا ...

تو جمع همش چسبیده به من و باباش سه سال و نیم هست امروز بردمش خانه بازی همش نگاهش به منه خیلی بازی نیمکنه به اون صورت حس میکنم کمتراز بچه های دیگه بازی میکنه

تو جمع همش چسبیده به من و باباش سه سال و نیم هست امروز بردمش خانه بازی همش نگاهش به منه خیلی بازی نی ...

اولش همینه ولی تو ببرش کم کم ازت جدا میشه دقیقا مثل دختر من ک یه دختر درونگرای خجالتیه