همسرم بعد از خوردن خربزه سینه هاش درد گرفته و قفسه سینش تیر میوشه و پشت کمرش هم درد میکنه پیز های سرد هم خورد مثل الوچه و لیمو و دوغ و ... اینا در طول روز خورده
خیلی نگرانم نکنه چیزیش بشه هرچی میگم بریم دکتر میگه نه الانم گرفته خوابیده نکنه تو خواب یه چیزیش بشه یا خدا😔😭😭شما تاحالا اینطوری شدین؟ راه حلی داره؟
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
میگه نمیخواد خوب میشه اصلا زیاد موافق با دکتر نیست چقدر بدم میاد از عادتش
حالا شوهر من که یه سرفه کنه میگه زنگ بزن ۱۱۵ و من که مخالف هر چی دکترم...ولی عزیزم اگه دستگاه فشارسنج داری تو خونه فشارخون بگیر...نبضشم بگیر ببین چه طوریع...یه دمنوشی چیزی بهش میدادی ..مثلا دمنوش زنجبیل که به هضم کمک میکنه
احتمالا حساسیت داره ولی قبول نکرد فردا به پدر مادرش زنگ بزن بزار گوشش رو بپیچونن
هه اونا از این بدترن از دکتر متنفرننننن😡وای دلم میخواد هرکی به سلامتیش اهمیت نمیده بکشن😭
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
وای اره مرسی ازت عزیزم گه نگفته بودی با دست های خودم به کشتنش میدادم
واقعا ما نمیدونیم سر خود هم چیزی بهش نده عزیزم چون خیلی ها بودن که سر خود به طرفی که حالش بد بوده ی ...
مرسی ازت عزیزم اره واقعا اگه نگفته بودین بهش میدادم 😔 الانم بیدارش کردم باز گرفت خوابید خیلی نگرانشم 😭