2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاین همسرم قلبش تیر میکشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 82 پست
خب چیکار کنم نمیاد تا یه دسته گلی به اب نده باورش نمیشه که حرف من درست بوده  یکمم تپل هست میترس ...

همش چرا اینجایی ،؟پاشو یه کاری کن برو بیدارش کن بگو نگرانتم حتما یه سر باید بریم دکتر

همش چرا اینجایی ،؟پاشو یه کاری کن برو بیدارش کن بگو نگرانتم حتما یه سر باید بریم دکتر

وقتی خوابه باید چیکار کنم؟ من اینجا راهنمایی خواستم ازتون  

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که دکتر نیستم عزیزم برا همین گفتم زنگ بزنن اورژانس .درد قفسه سینه و تیر کشیدن علامت سکته قلبی نیس ...

خیلی وقتا درد معده و قلب اشتباه میشه اما حمله قلبی با تهوع و گیجی همراهه هر درد قفسه سینه که علامت سکته نیست کلا خربزه باعث گلودرد و التهاب ریه میشه موقتا

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
پشت  شونه هاش تیر میکشه😔

پس ببرید 

البته خواهر منم عمومیه ولی الان میگه ببرید اورژانس بهتره 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
عجب بابا من دیگه چی بگم

لابد فکر میکنید سر کاریه مگه نه؟ 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍