2777
2789
عنوان

بالاخره پیج کراشمو پیدا کردم 😂

141 بازدید | 5 پست

دوستان من یک عشق از دست رفته دارم 

شکست خوردم و یک سال خورده ای گذشته 

چند وقت پیش رو یکی کراش زدم و گفتم بیخیال میگذره 

امروز یعد از ۳ ماه رفتم گشتم پیجش پیدا کردم 

هیچ اطلاعاتی از پسره نداشتم پسره حدود ۷ سال از من کوچکتزه 😂😂😂😂

ولی خدایی دیدمش یهش میحورد بزرگ تر من باشه 

دیگه خلاصه اینم ان کراش شد رفت پی کراش 

شکست عشقی دومم هم خوردم 😂

ولی ما دخترا چقدر ساده ای کراش زدم بهش تا ازدواج پیش رفتم حالا چک میکنم تا ۷ سال ازم کوچک تره هی تف

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی منم رو یکی کراش زدم ازش خوشم اومده ، تو شهرمون هست ، من والیبالیست کشوری هستم اونم والیبالیست کشوری هست ، بعضی وقت ها توی سالن و مراسمات تقدیر میبینمش ، چند شب پیش هم رفته بودم پارک داشتم با رفیقام والیبال بازی میکردم اونم با دوستاش اومده بود نشسته بود اون طرف نگاه میکرد 

یه بار رفتم کل اینستا روگشتم ، پیچ والیبال شهرمون رو زیر رو کردم هرکی رو بگی پیدا کردم ولی اونو نه😂

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

هعی منم رو یکی کراش زدم ازش خوشم اومده ، تو شهرمون هست ، من والیبالیست کشوری هستم اونم والیبالیست کش ...

من رفتم گشتم پیج مغازه ای ک کار میکرد رو پیدا کردم تمام لایک های پست رو دونه دونه عکس پسراشون دیدم بعد فهمیدم خودشه 😂 خلاصه کنسل شد رفت 

من رفتم گشتم پیج مغازه ای ک کار میکرد رو پیدا کردم تمام لایک های پست رو دونه دونه عکس پسراشون دیدم ب ...

باز تو خوبه پیدا کردی😂

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)