2777
2789
عنوان

زنان متاهل راهنمایی لطفا 🙏

171 بازدید | 12 پست

دوستان بهترین راه جلوگیری چیه؟ 

میگن قرص باعث نازایی میشه شما راه دیگه ای سراغ دارید؟

برای همسر عزیزم ❤️‍🔥💋 جهانم تویی❤️                     چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕

طبیعی

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ک ا ن د و م 

همسرم نمیتونه استفاده کنه🤦‍♀️

برای همسر عزیزم ❤️‍🔥💋 جهانم تویی❤️                     چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕

آیودی با 98 درصد جلوگیری و کمترین عوارض نسبت به بقیه روش ها 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

همون دستگاهه البته حتما باید یه زایمان داشته باشی

نه تازه یه ماهه عقد کردم و فقط ۱۸ سال سن دارم

قرص نازایی نمیاره...سالهای اول ککه بچه نمیخوان جلوگیری میکنن و اگر نازا باشن متوجه نمیشن..بعدش فکر میکنن از قرصه..اتفاقا قرص درسته یکم چاق میکنه ولی باعث منظم شدن پریود و هرمونها میشه..

ولی یک تا دوسال خوبه...

بعد اولین زایمان بهتره ای یو دی بزاری راجت بشی..با بچه سخته...

با ک..اند..م مخالفم کیفیت رابطه رو خیلی پایین میاره..ضمنا اون برای جلوگیری از بیماری بهتره..مثلا درارتباط با غریبه..با شوهرت زیاد لازم نیست..

طبیعی وقتیه که اگر باردار بشی هم زیاد ناراحت نشی...احتمال شکست یکم بالاست

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
قرص نازایی نمیاره...سالهای اول ککه بچه نمیخوان جلوگیری میکنن و اگر نازا باشن متوجه نمیشن..بعدش فکر م ...

من فقط واسه سه چهار ماه جلوگیری میخوام