2777
2789
عنوان

بخت گشایی

550 بازدید | 23 پست

سلام تورو به هرچه میپرستید کمکم کنید من سی و پنج سالمه پنج سال پیش جدا شدم تا الان نه خواستگار داشتم نه حتی دوست پسر؛تو نظر همه انگار سیاهم انگار هیچکس منو نمیبینه  مهندس هستم چهارده سالع تو جامعه دارم کار میکنم شغلم فقط با آقایونه ولی انگار همه کورن بخدا تعریف از خود نباشه اصلا زشت هم نیستم هزاران کار کردم یالمه قران و ذکر انجام دادم قلیاب سرکه نماز جعفر طیار کلی نظر مثل حلجا نخودکی بقره هرشب گوش دادم رقیه شرعی یعنی هر کاری و هر ذکری به ذهنتون خطور میکنه انجام دادمو نشده پیش یالمه دعانویس رفتم هیچ احدی نتونسته برام کاری کنه فقط هی میگن بستنت بختتو بستن از یهودی هم گرفتن برام توروخدا تو تهران دعانویس مرد باشه و کارش خوب باشه و حضوری باشه سراغ داره کسی؟ ؟؟ مسگن کارم انقدر سنگینه فقط دعانویس یهودی مرد میتونه درستش کنه تورو به هرچی اعتقاد دارید اگر کسی تو تهران میشناسید بگید لطفا

عزیزم بجای دعا نویس برو سراغ واسطه ازدواج و موسسات همسر یابی اونجا میفهمن قصدت جدیه جاهای دیگه  و سرکار تو رو خیلی دست بالا میبینن  که نمیان سراغت مشکل شما مشکل خودمه آخه

تنها نعمتی که برای تو در مسیر این راهی که عمر نام دارد آرزو می کنم، تصادف با یکی دو روح خارق العاده، با یکی دودل بزرگ، با یکی دو فهم عظیم و خوب و زیباست. چرا نمی‌گویم بیشتر؟ بیشتر نیست! «یکی» بیشترین عدد ممکن است. دو را برای وزن کلام آوردم و نیست ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میان شماره خودشون رو میدن 

نه حواسم هست یه جا میخوام حضوری باشه تو تهران وقتی برم اونجا گوش تا گوش پشت درش ادما صف کشبده باشن به غیر این باشه معلومه کلاهبرداریه

عزیزم بجای دعا نویس برو سراغ واسطه ازدواج و موسسات همسر یابی اونجا میفهمن قصدت جدیه جاهای دیگه  ...

مگه میشه این همه مردددد حتی یکیشون پیشنهاد دوستی هم نباید بده یعنی؟؟؟

دختر دایی منم اینجوری بود رفت پیش یه دعا نویس گفت بخشتشو بستن اون دعا نوشت الانم دو تا بچه داره

میشه کامل توضیح بدید؟؟ تهران بوده؟؟؟ دعانویس یهود بوده؟؟؟؟ مسلمون بوده؟ارمنی بوده؟ حصوری بوده؟؟؟؟ مرد بوده؟؟؟؟

مگه میشه این همه مردددد حتی یکیشون پیشنهاد دوستی هم نباید بده یعنی؟؟؟

عزیزم شما مهندسید تحصیل کرده اید رها کنید این افکارو خود این دعاها و چله ها و رمال ها بیشتر تو گارت گره می اندازه .چرا انتظار داری اطرافیانت بیان سراغت شاید یه نفر بیرون منتظرته بگو خدا را شکر که از نظر اونا انقدر سطحم بالاست که اصلا نمیتونن سمتم بیان

تنها نعمتی که برای تو در مسیر این راهی که عمر نام دارد آرزو می کنم، تصادف با یکی دو روح خارق العاده، با یکی دودل بزرگ، با یکی دو فهم عظیم و خوب و زیباست. چرا نمی‌گویم بیشتر؟ بیشتر نیست! «یکی» بیشترین عدد ممکن است. دو را برای وزن کلام آوردم و نیست ...