2777
2789
عنوان

بخت گشایی

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 23 پست
عزیزم شما مهندسید تحصیل کرده اید رها کنید این افکارو خود این دعاها و چله ها و رمال ها بیشتر تو گارت ...

چرا فکر میکنید که اونا فکر میکنن من سطحم بالاس؟؟؟ اونا انگار جن دیدن اصلا چندششون میشه باهام حرف میزنن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما مهندسید تحصیل کرده اید رها کنید این افکارو خود این دعاها و چله ها و رمال ها بیشتر تو گارت ...

کدوم خدا؟؟؟ من این خدارو که داره زندگیمو اینجوری نابود میکنه اصلا قبول ندارم هیچم نمیگم شکر بابت چی بگم شکر کورو کچل و زشتو چاق و قد بلندو قد کوتاهو سیاهو سفیدو جدش جوشی بداخلاقو خوش اخلاقو خرابو سالمو همهههه شوهر کردن یا حداقل دوست پسر دارن پس من چی اخه؟؟؟ اقا اصلا یه پسر بیاد فحشم بده اصلا یه اقا بیاد تف کنه تو صورتم اینم حتی نیس 

کدوم خدا؟؟؟ من این خدارو که داره زندگیمو اینجوری نابود میکنه اصلا قبول ندارم هیچم نمیگم شکر بابت چی ...

خیلی خب عزیزم خودتو اذیت نکن 

تنها نعمتی که برای تو در مسیر این راهی که عمر نام دارد آرزو می کنم، تصادف با یکی دو روح خارق العاده، با یکی دودل بزرگ، با یکی دو فهم عظیم و خوب و زیباست. چرا نمی‌گویم بیشتر؟ بیشتر نیست! «یکی» بیشترین عدد ممکن است. دو را برای وزن کلام آوردم و نیست ...

سیده خانم موسوی

09379570528

پنجه طلا کاربلدم موکل دار قهار کاراش ردخور نداره و فوری

من ۱۰ سال بچه دار نمیشدم شوهرمم داشت طلاقم میداد با به دونه طلسم فوری

شوهرمو برگردوند به دست و پام انداختش و التماسم میکرد که برگردم سر زندگیم سریع هم با به دعا بعد ده سال بچه دار شدم

معجزه کرد تو زندگیم دخترخاله هامم پیشش کلی کار برای مهر و محبت دوست پسراشون گرفتن همه به ازدواج رسیدن

به جان دختر عزیز تر از جانم کارش حرف نداره

قسم خوردم به همه معرفیش کنم تا گره از کار همه باز بشه

09379570528

سلام عزیزان وقتتون بخیر من خیلی جاها رفتم پیش دعا نویس ولی هیچکس مشکلمو حل نکرد تا اینکه یک خانومی این سیده خانوم رو بهم معرفی کردن به 15 روز نکشیده مشکلمو حل کردن دستشون خیلی سبکه  زندگیم داشت از هم میپاشید خدا خیرشون بده تا عمر دارم دعا گوشون هستم شمارشو براتون میزارم حتما باهاشون صحبت کنید تماس و اس ام اس پاسخگو هستن انشالله که مشکل شما هم حل بشه

09014425954