2777
2789
بله ولی بعدا جوابتو میدم .شما هرچیزی خواستید تو پیام بفرستید خودم بعدا جواب میدم 

درخواست دوستی فرستادم قبول کنید ک بتونم پیام بدم

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته حستون قویه. برمیگرده؟ پیام داده بود جواب ندادم. 

.برمیگرده ولی برگشتتون از طریق پیام نخواهد شد چون از دوباره بینتون جدایی میاد اینجا دوتا راه خواهی دید یا اینکه همدیگرو به طور تصادفی خواهی دید یا یکی از طرف  پسره واسطه میشه که از دوباره مثل اول میشید 

.چیزی پیشم ظاهر نشد از دوباره بفرست 

فرستادم

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌
.برمیگرده ولی برگشتتون از طریق پیام نخواهد شد چون از دوباره بینتون جدایی میاد اینجا دوتا راه خواهی د ...

سال بعد کنکور تجربی دارم. به نظرتون چطور پیش میره؟ براتون صلوات فرستادم. 

پنجاه پنجاه هست بعید بدونم تجربی قبول بشید چون تو زندگیتون با یه سری موانع درگیر میشی 

بنظرت کی میبینمش 

چه حسی بهم داره

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲